Sådan Vælg en trådløs router

Med flere og flere mennesker bruger internettet, har routere blevet mere populære og mere nyttigt end nogensinde. Folk bruger routere til at dele internetforbindelse, til at dele filer fra en pc til en anden, og for at beskytte computeren mod hackere. Mens kablede routere kan gøre alle disse ting, vil du stadig nødt ledninger til at forbinde enhver pc eller laptop til din router. Det er det, der gør trådløse routere langt bedre end kablede routere. Du behøver ikke længere at forbinde ledninger for at få adgang til internettet.

Trådløse routere har forskellige stilarter og funktioner. Når du vælger en trådløs router, skal du overveje en række faktorer. Her er nogle ting, du skal se på, før de køber.

  1. . Overveje, hvilken type trådløs router du har brug for Der er tre typer af trådløse routere i dag: B, G og N. Disse tre typer afviger på væsentlige måder. B type er den ældste form for trådløs router. Derfor giver det laveste hastighed, svageste sikkerhed og korteste interval forbindelse. G type er anden generation type. Det har en god hastighed forbindelse (54 Mbps) med en nice række. Den sidste type af trådløs router er N-type. Det er den nyeste type og giver den hurtigste forbindelse. Det giver også et område, der er egnet til blokerede miljøer.
  2. Tænk det område, du har brug for. Din placering spiller en afgørende rolle i fastsættelsen af type trådløs router du har brug for. Hvis du vil bruge en trådløs router til dit hjem, vil G-type routere være din bedste løsning. Hvis dit hjem har flere historier, vil N-type routere være det bedste valg. Det har en større rækkevidde og har en hurtigere forbindelse hastighed.
  3. Bestem, hvordan du vil bruge internettet. For afslappet browsing, kan G-type routere være det bedste valg. Men for online gaming, downloade og se videoer online, en N-type trådløse router er det passende valg.
  4. Overvej antennen af routeren. Forskellige trådløse routere har forskellige antenne funktioner. Nogle har to antenner, mens andre har så meget som fire antenner. Eksterne antenner bør give dig et større udvalg forbindelse. Routere med 3-4 antenner er designet til at passe steder med en masse forhindringer. Hvis dit hus er lavet af beton vægge og gulve, en router med 3-4 antenner er det passende valg.
  5. Overvej sikkerhedsfunktioner. Mange hackere kan forsøge at få adgang til din internetforbindelse. Du bør vælge en trådløs router, der kan sikre din internetforbindelse samt dit system. Du bør også vælge en router, der kan konfigureres nemt. De fleste routere, der let kan konfigureres er også lettere at sikre.
  6. Overvej ekstra funktioner. Der er nogle routere med ekstra funktioner. Nogle funktioner er ikke at nyttig, men de fleste af dem kan være nyttig. De sædvanlige ekstra funktioner i trådløse routere er Gigabit netværk, printserver, gaming software, høj effekt / gevinst og medie-kan streame medier. Spørg forhandleren om disse ekstra funktioner og afgøre, om du har brug for dem eller ej. Husk, at nogle ekstra funktioner er tilføjet blot for at øge prisen på routeren.

Disse er nogle tips, du skal bruge, når du vælger en trådløs router.