Sådan Vælg en e-mail-adresse

Næsten alle bruger e-mail i dag, så vælger en e-mail-adresse er vigtig. Når du opretter en ny e-mail-adresse, tager sig tid til at skabe noget passende for dit forbrug og noget, som du vil bruge i et stykke tid, så ofte skiftende e-mail-adresser kan være meget besværligt og gør det meget vanskeligt for folk at holde kontakt med dig. Her er nogle ting at huske på, når du vælger din nye e-mail-adresse.

  1. Hvis du kan, skal du oprette en e-mail-adresse, der vil vare et stykke tid og undgår tendenser. Prøv f.eks at undgå at skabe en e-mail-adresse baseret på dit foretrukne musikalske kunstner eller tøj designer, da disse præferencer er tilbøjelige til at ændre sig hurtigt og forlade du ønsker en anden e-mail-adresse.
  2. Tænk over, hvad slags billede, du ønsker at projicere med din e-mail-adresse. Hvis du opretter denne adresse kun til personlig brug, kan du overveje at bruge et kaldenavn eller en henvisning til din favoritsport. Men hvis du håber på at bruge denne adresse for forretning eller professionel brug, "[email protected]" eller "[email protected]" ikke kloge valg. Også, selv om adressen er kun beregnet til personlig brug, overveje, hvordan det ville se ud, hvis du nogensinde sendt et CV via e-mail - din e-mail-adresse vil være den første ting, en potentiel arbejdsgiver vil se.
  3. Hvis du opretter din e-mail-adresse via din skole eller arbejdssted, så prøv at omfatte dele af dine første og sidste navne i din e-mail-adresse. Dette vil gøre din e-mailadresse let at huske og at finde, hvis nogen skulle have behov for at kontakte dig.
  4. Hvis du kører din egen virksomhed, overveje at indarbejde navnet på din virksomhed i din e-mail-adresse. Dette fungerer som en øjeblikkelig reklame, hver gang du sender en e-mail og skaber en luft af professionalisme.
  5. Sørg for, at din e-mail-adresse er noget, du og andre nemt kan huske. Tilfældige bogstaver og tal gør adressen meget svært at huske. Hvis nogen ved et uheld misspells din e-mail-adresse, vil du ikke modtage e-mail og kan gå glip af salg eller jobmuligheder.
  6. Hvis du stadig har problemer med at tænke på en e-mail-adresse, drage fordel af e-mail-tjenester, der hjælper til at skabe en unik e-mail-adresse baseret på dit navn. Disse navn generatorer kombinere dit navn med tal i din fødselsdato eller adresse for at oprette en helt ny e-mail-adresse.