Sådan Vælg DVD-brænding

Sådan Vælg DVD-brænding

Denne artikel, "Valg af DVD-brænding," er en logisk forlængelse af sin følgesvend artiklen, Valg CD-brændersoftware. De grundlæggende trin er de samme: gøre en søgning på nettet og finde dine muligheder, vælge den mest hensigtsmæssige kandidat, evaluere forsøg kopier, og vælge, hvad der virker bedst for dig. Følgende trin forudsætter, at du har læst følgesvend artiklen, så hvis du ikke har, skal du gøre det nu. Lad os kort gennemgå de trin, der er den samme, og hurtigt komme til de specifikke ting at kigge efter i DVD-brænding.

 1. Visita søgemaskine. Find logiske kandidater til evaluering. Hvis der er noget, vil du finde endnu flere DVD brænder titler end du vil CD burningtitles. Mange af dem vil være adware for piratkopiering film DVD'er. Vær cautiousof disse titler. Nogle har indlejret spyware. Mange er værdiløs. Stickwith mainstream pakker, hvis du er risikoaverse.
 2. Downloadtrial kopier. Få en evaluering kopi til hver titel, der synes at meetyour behov. Du har en større feature sæt til at overveje med DVD burningsoftware. Afhængigt af dine intentioner, kan det være nødvendigt authoring softwaresuch som Adobe Premier eller Premier Elements, hvis du ønsker at bygge større andlonger film. DVD diasshow med baggrundsmusik gøre store birthdayand jubilæum gaver. Undersøgelse produktegenskaber. Du kan opdage somethingthat lyder fantastisk, at du ikke engang tænke, før du startedlooking for software.
 3. Doyour egen hands-on evaluering. Sæt dine forsøg kopier gennem theirpaces. Få nogle billige dvd'er og brænde nogle test data diske og film. Howdifficult var det, og gjorde det producere de resultater, lovet? Nogle titleswill langt fra deres krav.
 4. Whatdo du efter hos DVD-brænding? Her er de ting, mostpeople ønsker:
 • Evnen til at brænde data-diske. Alle brænder software kan brænde data-diske, men authoring software normalt ikke kan.
 • Evnen til at lave film, der spiller i konventionelle dvd-afspillere. Mest alle formål DVD brænder software vil have en vis begrænset mulighed for at gøre dette. Hvor godt det endelige resultat virker, er tvivlsom for nogle pakker. Prøv snor sammen nogle meget, meget store filmklip at skubbe software til det yderste. Det største problem, jeg har set med disse pakker er deres evne til at holde video og lyd i synkroniseret. Du kan få brug dedikeret software til authoring, hvis du har behov ud over de af den almindelige forbruger.
 • Evnen til at kopiere dvd'er. Ligesom sin følgesvend artiklen, denne artikel er ikke en piratkopiering tutorial. Hvis du har problemer kopibeskyttelse, er det fordi producenten ønsker du at have problemer med kopiering.
 • Evnen til at optage video. Dette er en vigtig funktion, hvis du har et videokamera, og du ikke kan lide capture software følger med kameraet.
 • Evnen til at gøre foto diasshow. Disse er til deling med andre folk. Du opretter diasshow og tilføje baggrundsmusik. Dine venner og familie kan så spille dem i deres dvd-afspillere. Husk på, at ikke alle dvd-afspillere kan afspille medier brændes i en DVD-brænder. Se afsnittet om valg af medier.
 • Evnen til at "rippe" video fra DVD og brænde det som en AVI eller .mpg. Meget lidt kommerciel software giver denne evne. Jeg har haft bedre held med shareware titler. Du absolut skal prøve denne funktion til at vide, om fabrikantens påstande er sande. De har ofte ikke. Jeg måtte prøve to eller tre, før jeg faktisk fundet en titel, der arbejdede for mig. Sørg også for, at den resulterende fil kan spille på en andens computer. Nero, for eksempel, kan skabe .mpg- filer, men de er MPEG-2 format, og ikke alle softwarepakke kan håndtere dette format.
 • Evnen til at sikkerhedskopiere dine harddiske. DVD backups er ganske muligt. Sikkerhedskopiering af vigtige data på DVD er en vigtig overvejelse for en masse mennesker.

Vigtigst er det, købe software, der virker for dig. Hvordan det udseende? Kan du råd til det? Har det de rigtige funktioner? Du er meget morelikely at bruge forskellige programmer og hjælpeprogrammer til forskellige opgaver whenburning DVD'er. Ingen pakke vil sandsynligvis gøre det hele, hvis du reallyinterested i at gøre mest muligt ud af din brænder.

Whatto gøre ved alfabetet suppe af DVD medieformater? Den ældste formatis DVD-RAM, men disse diske har aldrig vokset populære hos forbrugerne, andyou vil ikke finde mange spillere, der kan læse dem. De er nyttige forbacking data. Den første generelle format var DVD-R. Det er langt og awaythe mest kompatible, især med ældre dvd-afspiller. Alt det andet arestatistically om det samme med hensyn til kompatibilitet: DVD-RW, DVD + R, andDVD + RW. Den + sorter kan optage hurtigere i en stand brænder. Dual-layerDVD + R'er holde meget mere end den standard 4,7 GB DVD, men brænderne forthem er bare kommer ud, og kompatibilitet er et spørgsmålstegn. De -Rand + R DVD'er er bedre til arkivering. Du kan ikke ved et uheld overwritethem som du kan med -RW og + RW genskrivbare dvd'er.

Ingen pakke fylder mine behov. Jeg bruger Nero for de fleste hverdagsbrug for data og musik-cd'er og dvd'er. Jeg bruger Adobe Premier eller elementer til DVD authoring og videokamera capture. Jeg kan godt lide Magix Video deLux (nu kaldet Movie Edit Pro) for diasshow. For dobbeltarbejde, jeg bruger freeware DVD Shrink til dvd backups. Jeg redigere Avis og .mpg filer med gratis VirtualDubMod at nappe før sekventering i Premier. Og jeg bruger 1Click DVD til MPEG MPG til rippe dvd'er og konvertere til .mpg til redigering. Skal jeg godkende disse produkter? Ikke rigtig. Alle har deres begrænsninger, hvorfor jeg ikke kan komme af med kun én.

Helt ærligt, jeg har brugt alt for mange penge til DVD-software. Jeg håber, du lære af min erfaring og købe kun hvad du virkelig har brug for at kopiere en dvd. Køb den software, der virker for dig.

Nødvendigt værktøj:

 • Du har brug for en dvd-brænder, selvfølgelig. De er ganske billige i disse dage.
 • Få mærkenavn medier for titler, du vil arkivere i lang tid.

Forsigtig:

 • Du må ikke lave kopier af film og software, du ikke ejer.

Tips:

 • Tro ikke producenternes krav, når de køber DVD brænder software - ikke nogensinde.