Sådan Vælg Bicycle Tours

En cykeltur giver umiddelbarheden i går med en meget mere fart og komfort end du får rejser til fods alene. Uanset om du ønsker at udforske en by for et par timer fra en bred siddende cruiser, eller hvis du leder efter noget mere spændende, kan en cykeltur være lige noget for dig. Vælge man tager lidt tid og overvejelse, men når du cruising langs under solen, vil du være glad for du gjorde en indsats.

  1. Beslutte, hvor du ønsker at gå: Er du interesseret i at se landskabet? Eller vil du hellere optage en eftermiddag med cykling i din urbane eventyr? Bike ture tilbydes overalt, fra gaderne i Berlin til øerne Hawaii; det vigtigste er at vælge om cykling vil være i fokus i din rejse, eller en af ​​flere aktiviteter.
  2. Bestemme, hvornår du ønsker at gå: En lille forskning i vejrmønstre af rejsedestination kan betyde forskellen mellem at få tan og få vandlidende.
  3. Vurdere din evne: Mens være i top fysisk tilstand er ikke et krav for at køre på cykel, vil ture i en dag eller længere kræve mere energi og udholdenhed end dem, der har til formål at vare et par timer. Hvor fit føler du? Hvad med dine rejsefæller?
  4. Få en bog: Besøger Travel afsnit af din lokale boghandel, eller kigge på en online bog detailhandler, kan give dig masser af cykel turistguider. De fleste er skrevet om bestemte geografiske områder og forfattet af folk, der har rejste stier de skriver om.
  5. Google: En simpel søgning efter "cykelture" producerer omkring 10 millioner hits. Begrænse omfanget ved at søge efter det sted, du ønsker at cykle, og tjek de selskab sites, som du finder.
  6. Sammenligning shop: Når du har forstået alle de oplysninger, du kan fra rejseguider og internettet, er det tid til at komme i kontakt med de virksomheder, der interesserer dig. Ring eller mail for at få aktuelle priser og tidsplaner, hvis de ikke allerede har givet dem. Vær ikke bange for at stille de spørgsmål, du måtte have, enten; du kan ikke træffe en informeret beslutning med utilstrækkelige oplysninger.
  7. Bog det: Nu hvor du har din ideelle cykeltur alle planlagt ud, det sidste trin er at bestille det. Ring til virksomheden efter eget valg, foretage reservationer, og gør dig klar til din rejse!