Sådan Undgå Website spejlvende Manglende

Der er tonsvis af forskellige måder at tjene penge på internettet, og en af ​​mine personlige favoritter er spejlvende websteder. Denne forretningsmodel gør det muligt at skabe et solidt produkt og sælge det til kolde kontanter, der straks indsat på din bankkonto. Der er ingen ventetid på et affilieret udbetaling eller for Google at klippe din Adsense kontrol hver måned. Men som med enhver forretningsmodel der er visse vigtige trin, du skal tage for at undgå hjemmeside spejlvende fiasko.

Market Research

Det første og vigtigste skridt til at skabe en hjemmeside til at sælge eller købe en hjemmeside til at forbedre på, og derefter sælge er markedsundersøgelser. Uden ordentlig marked forskning vil du uundgåeligt finde dig selv ejer af en hjemmeside, som ingen virkelig ønsker. Min foretrukne sted at indsamle præcise data er Flippa.com (Flippa er en auktion hjemmeside udelukkende til køb og salg af websteder). Her kan du sortere købe "bare solgt". Tag et kig på den slags steder, der er solgt og der har fået en god antallet af bud. Tag noter og hvis du føler dig grundig lave et regneark til at spore de data, du indsamler. Efter et par timer på at søge gennem Flippa og som noterer sig de populære websteder vil du have en meget god idé om, hvad slags websted, du bør oprette eller køb og forbedre.

Content Creation

Hvis du ikke sammensætte et produkt med kvalitetsindhold forventer ikke at bringe i de store penge, når spejlvende websteder. Det er virkelig nemt at bare smide nogle offentligt udlån indhold på dit websted og kalder det godt, men der vil bringe værdien af ​​dit websted ned. Desuden, hvis du har gjort dit marked forskning, du har sikkert konstateret, at websteder med unikt, originalt indhold dramatisk vil øge salgsargument af din hjemmeside. For at undgå hjemmeside spejlvende fiasko altid udfylde dine websteder med originalt indhold.

Salg brev

Når du har gjort dit marked forskning og skabt unikt indhold til din hjemmeside det næste skridt er faktisk sælger hjemmesiden. Folk har tjent millioner alene på deres kopi skrivefærdigheder, der er, er der mulighed for at skrive overbevisende salgsbreve der konverterer godt. Jeg vil meget anbefale at læse The Ultimate Sales Brev af Dan Kennedy for at få en grundlæggende idé om, hvordan man skriver overbevisende kopi. Selvom du er salg brev er ikke en del af dit faktiske websted det er lige så eller mere vigtigt end alt andet tilsammen. Må ikke bare skrive en almindelig forklaring på dit website og håber det sælger godt. Undersøgelse op på effektiv salg kopi skriftligt.

Kommunikation

Sidste af alt du behøver at gøre dig selv meget tilgængelig for dine potentielle købere. Du kan have alt andet ret, og hvis folk ikke kan komme i kontakt med dig, de vil kun blive frustreret og finde den næste bedste tilbud. Ikke blot vil være en god kommunikator sælge hjemmesider, men dit omdømme vil spredes som du sælger flere og flere hjemmesider.

Følg disse grundlæggende trin, og du vil uden tvivl undgå hjemmeside spejlvende fiasko.