Sådan Undgå Sanktioner for et afkast på IRA Bidrag

Individuelle pensionskonti eller aftaler (IRAS) er midler, som du kan oprette til at tjene penge til pensionsopsparing. Flere typer af IRAS findes som traditionel, Roth, SEP og Simple IRAS. Kun enkelte Skatteyderne borgerne kan oprette Traditionel og Roth IRAS. Man kan bidrage 100% af deres indkomst, så længe det passer ind grænse bidraget og disse bidrag er skattefri påviselig afhængigt nogle bestemte faktorer. SEP og Simple IRAS er etableret af arbejdsgiverne. Enkeltpersoner kan bruge deres konti som nyttige skat ledelsesværktøjer. Der er visse regler og bestemmelser man skal overholde ved håndtering og administration af din IRA. Her er hvordan man kan undgå sanktioner for et afkast på IRA bidrag:

  • Korrigering IRA bidrag. Der er en vis "loft" nummer til dine IRAS. Du bliver nødt til at korrigere dette beløb rettidigt lest du står skat for at gå over den angivne mængde og renter af overskydende beløb. Hurtigt rette dette, før du står med en straf.
  • Sådan bruger IRA bidrag korrekt. Der en række måder, du kan bruge beløbet på din IRA uden at pådrage sig bøder. Hvis du betaler undervisning for et kollegium eller højere uddannelse kursus, kan du bruge IRA bidrag. Du er også tilladt at bruge det, når de køber et hjem for første gang. Afgående medarbejdere, der er under en arbejdsgruppe og funktionel pensionsordning kan overføre beløbet i deres nuværende IRA til en anden uden at udsætte eventuelle sanktioner.
  • Tidlig fordeling straf. Hvis du er mindre end 59 og et halvt år, du skal betale ekstra skatter for hver tilbagetrækning fra din IRA, der er nævnt som en tidlig-fordeling straf. Kun personer, der falder ind under visse undtagelser er fri for denne skat, men du skal have det ordentligt rapporteret af en IRA kontoførende / administrator. Hvis du undlader at gøre det på den rigtige måde, kan du også stå over for sanktioner.
  • Sanktioner for overskydende bidrag. Hvert år er der en grænse for det samlede beløb for din IRA bidrag. Dette er på plads, så enkeltpersoner ikke omgå reglerne og misbruge de skattemæssige besparelse funktioner i IRA. Overskuddet beløb, der er over denne grænse betegnes som en "overskydende bidrag." Dette beløb sammen med eventuelle renter det ophobes skal være helt tilbage fra den konto eller andet, du er nødt til at betale en bøde.
  • Overskydende ophobning skat. Hvis du er i en alder af 70 og et halvt år eller ældre, og en ejer af et traditionelt, september eller Simple IRA, er du nødt til at gøre kræves Minimumsalder fordelinger (RMD) fra din konto. Hvis du ikke gør eller ufuldstændige rmds vil føre til flere skatter.
  • Specifikke former for at undgå sanktioner. Form 5329 bør registreres, hvis din IRA kontoførende / administrator ikke korrekt indgive en fordeling, der er fritaget straffen tidlig distribution og dermed bliver fejlagtigt brugt imod dig. Form 8606 anvendes meddele IRS dine ikke fradragsberettigede bidrag og distributioner.

At undgå sanktioner er ikke så svært, alt hvad du behøver at gøre er at følge reglerne. Det er kun i at bryde dem, at du kan få en bøde.