Sådan Undgå Mus Taking Bait Uden springer Trap

En mus i huset?
Når det kommer til at slippe af med en mus i huset, man ikke brug for at ringe i Pied Piper. Ifølge ordsprog, en bedre musefælde er endnu ikke bygget. Mus er gnavere, der bærer sygdom med dem, når de beslutter at tage ophold i et hjem. Dette er grunden til at tage skridt til at fjerne dem og forhindre deres tilbagevenden.

Hvor kommer de fra?
Mus kan udføres i et hjem fra forskellige kilder, den mest bemærkelsesværdige af dem er et stort, åbent område. Disse er kendt som "markmus". Generelt er der er masser af mad til dem, når vejret er varmt. Når temperaturen falder, deres fødevareforsyninger mindskes, og de begynder at lede efter nogen lille sprække i det ydre af et hjem, hvori deres utroligt fleksible organer kan passe. Så den første ting at gøre, er at sikre, at alle huller, sprækker og revner forsegles, hvis der findes. Glem ikke, at en kvist eller kælder er også en rugende sted.

Sådan Undgå Mus Taking Bait Uden springer Trap

Der er grundlæggende to fødevarer ingen mus kan modstå: jordnøddesmør og chokolade. Selv mus har en præference for, hvordan disse to gnaver delikatesser serveres. Bestemt en mus fælde er ikke én af dem. At vide hvordan man kan undgå mus tager lokkemad uden overfalder en fælde, forsikre, at fælden har en robust forår og den er indstillet i henhold til anvisningerne. Dernæst placeres lokkemad tæt på centrum af fælden som muligt. Du ønsker ikke at gøre agn let tilgængelige. Husk, at gnavere er ligeglad hvor lille agn kan være. Selv mindste krummer er acceptable for en sulten gnaver. Hvis det håner deres lugtesans, vil de finde oprindelsen af ​​aroma og pludre det op.

Mus er ikke dumme
En mus i huset vil først gå efter hvad fødekilde er til rådighed før dens dage er talte. Det er derfor, duften af ​​agn skal være overvældende nok til at lokke dem til fælden, snarere end hvad der er i pantry. Placer en spiseskefuld jordnøddesmør på en krakker eller lidt brød. Eller placere omkring en ounce af chokolade på fælden. Du ønsker ikke musen til at spise og køre. (Ingen ordspil bestemt). Hvis agn er placeret tættere på foråret og gnaveren har at manøvrere nær foråret at komme på maddingen, er din mission fuldført. Det er vigtigt at give nok lokkemad, så musen er at bruge tid på den fælde at spise det hele. Sørg for, at fjederen er indstillet korrekt, og lokkemaden er nær på det. Din mission vil blive en succes, og dit hjem gnaver gratis.