Sådan Undgå giftige ingredienser i solcreme og Insect Repellent

Giftige ingredienser i solcreme eller myggespray
Afhængigt af det land, man bor i, mest fremstillet solcreme og insekt afskrækningsmidler skal skrive ingredienser fremgår af mærkningen. Men dette stadig ikke udelukker muligheden for, at giftige ingredienser kan være indeholdt i solcreme og myggebalsam. Derfor er det nødvendigt at vide, hvilke toksiner kan være farligt for helbredet. Forbrugerne er afhængige af produktmærker for de oplysninger, der giver mulighed for at kontrollere niveauet af toksicitet af ingredienser.

Sådan Undgå giftige ingredienser i solcreme og Insect Repellent
Når du læser etiketter, læse både "aktiv" og "inert" ingredienser. Tick ​​repellent, som et eksempel, indeholder hovedsagelig DEET (NN-diethyl-meta-toulamide) og beslægtede isomerer. Husk at tjekke den procentdel af mængden af ​​insekt frastødende ingredienser. Jo højere mængden af ​​DEET, jo mere sandsynligt er det, styrken af ​​produktet være potentielt skadelige. Den hyppigst anvendte naturlig ingrediens i insektmiddel er citronella. Citronella, som navnet antyder, er en olie ekstrakt af bladene af Cymbopogon. Limonene er det vigtigste element i citronella.

Solcreme

Selvom solcremer til formål at beskytte huden mod skadelige solens stråler, er det lige så vigtigt at læse etiketter på flasker solcreme, inden de køber. Tjek den procentdel af volumen af ​​den mest aktive ingrediens, som regel 2-ethylhexyl p-methoxycinnanate Oxybenzone. Nogle solcremer indeholder også PABA (para aminobenzoesyre) i varierende procentsatser. Andre bestanddele kan være lanolin, aloe, alkohol og essenser, der tilføjer duft til produktet. For visse personer, kan disse forårsage en allergisk reaktion. Men advarslerne for farer bør altid tydeligt trykt på etiketten.

Undgå Giftige hud produkter
Hvor beskytte det yderste lag af huden er bekymret, skal ingredienserne i solcremer og insektbekæmpende være blide nok i kombination med hinanden for at undgå udslæt og andre hudirritationer. Læs omhyggeligt mærke advarsler for andre områder af kroppen, såsom øjne, næse eller mund. Ofte toksiner ind i kroppen fra disse hulrum. Det er vigtigt at bemærke, om nogen af ​​de farer, der er anført på en etiket omfatter disse områder, og hvad den umiddelbare modgift skal være, hvis eksponering opstår og forårsager åndedrætsbesvær, eller hvis det ved et uheld indtages.

Kend Ingredienser
Uddanne sig om ingredienser i solcremer og insektmiddel er ikke kun praktisk ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt; men det er også en god måde at blive fortrolig med de typer af ingredienser, der indgår i disse særlige produkter. I tilfælde af insektmidler, er det afgørende at følge brugsanvisningen eksplicit. Formålet med insektmiddel er at frastøde insekter samtidig holde mennesker relativt sikkert. Med hensyn til solcremer, skal den samlede værdi af at beskytte huden mod skadelige solens stråler ikke kompromitteres af giftige ingredienser. Derfor kan læse solcreme etiketter være gavnligt for at undgå ukorrekt anvendelse.