Sådan Undgå farerne ved MySpace

Er du bange for, at dit barn kan udnyttes online via MySpace? Du er ikke alene; som forældre over hele verden var chokerede, hvor mange rapporteret seksuelt rovdyr blev taget fra MySpace sidste i juli 2007. Hvis du var undrende, hvor mange disse mulige gerningsmænd var, at antallet var på 29.000. Det var bare for de lovovertrædere, der brugte deres rigtige navne. Der kan være flere andre, der har brugt pseudonymer. To år nede ad vejen har de seksualforbrydere gået mere intelligent og mere snedige i deres handlinger.

Her er nogle vejledninger om, hvordan du og dit barn kan lære at have en sikker tid på MySpace.

 • Installer en hjemmeside filtrering program. Selv teenagere og ældre børn måske teknisk dygtige nok til at komme omkring sådanne ting, er det stadig bedst at installere dem bare i tilfælde. Her er blot en nogle af dem:
 • PC Tattletale (http://www.pctattletale.com/): en keylogger program, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvad dit barn har været udstationering. Disse kan endda inkludere konto passwords.
 • I Am Big Brother (http://www.iambigbrother.com): det er en anden keylogger værktøj, der bogstaveligt talt registrerer alt dit barn har gjort på computeren, uanset om eller offline. Du kan endda se det fra en anden computer-mens du er på arbejde for eksempel.
 • K9 Web Protection (http://www1.k9webprotection.com/): Dette er en gratis filtrering program, der giver dig også mulighed for at planlægge, hvor længe dit barn skal være online.
 • Set regler, men ikke være alt for restriktiv. At fortælle børnene, at computeren er slukket grænser vil bare gøre dem mere nysgerrige og til sidst prøve det uden for huset, hvor der er ingen forældrekontrol. Så give dem mulighed for at bruge computeren og komme online, men med faste regler.
 • Placer computeren i området, hvor alle kan du se det nemt. Børn (og endda voksne) vil finde det svært at gøre noget ulovligt, når de ved, at de kan ses af alle.
 • Tal med dine børn om Internet privatlivets fred. Rigtige navne, aldre, hus adresser, telefonnumre og noget personligt skal ikke lagt online som "dårlige mennesker" vil nemt finde disse og kan stilk børn i det virkelige liv.
 • Når du ser børnene pludselig minimere deres vinduer når folk kommer nær så computer, er de som regel skjuler noget. Tjek det ud!
 • Kend dit barns MySpace-side. Dette er for at kontrollere ikke kun hvordan han opfører sig online, men giver dig også mulighed for at kontrollere hans venners aktiviteter.
 • Forklar dem, at det er dit ansvar som forælder at overvåge deres online aktivitet som godt. Dette er for at sikre deres sikkerhed i naturen verden af ​​internettet.
 • Hvis du har mistanke om, at dit barn vil være at gå ud for at se en MySpace ven i et fysisk møde, insistere på, at du kommer sammen just in case. Hvis det var en voksen, der kontaktede dit barn, forbyde mødes op helt.

Det vigtige her er at være smart, når du bruger sociale netværk side. Online rovdyr tendens til at optræde som børn forsøger at blive venner med dine børn. En tommelfingerregel er aldrig at foretage online venner med folk, som ikke er dine venner i det virkelige liv i første omgang.