Sådan Undgå en IRS Audit

Selv om andelen af ​​mennesker, der vil blive foretaget en IRS revision er gået ned, er der stadig hundredtusinder amerikanere, der vil blive revideret i år. Selv hvis du har gjort alt rigtigt, en revision er ikke sjovt! Brug disse tips til at skære dine chancer for at blive revideret!

  1. Må ikke snyde. For at undgå en IRS revision, skal du sørge for at følge ånden i loven og ikke bare på udkig efter smuthuller. Må ikke erklære erhvervsmæssige udgifter, når udgifterne er faktisk til fornøjelse. Sørg for, at dine fradrag til velgørenhed er legitime. Må ikke erklære fradrag, der kan forårsage nogen mistanke.
  2. Gør et godt indtryk. Sørg for, at alle dine papirer er pæne og rene, alle dine vedhæftede filer er, hvor de skal være, og du har underskrevet og dateret i de relevante områder. For at undgå en IRS revision, ikke giver IRS personale nogen grund til at antage, at du skærer hjørner.
  3. Erklær nøjagtige - og korrekte - værdier på dine bidrag. Prøv at få eksakte værdier på alle apportindskud at undgå at blive revideret af IRS, og finde ud af præcis, hvor meget du har bidraget til velgørenhed. Afrunding numre eller udgør tydeligvis falske tal er en død giveaway til skattemyndighederne.
  4. Rapporter alle af din indkomst. Sørg for, at du rapporterer alle indtægter, der vil blive rapporteret på andre former, at IRS modtager. Ikke rapportere din indkomst er et rødt flag til skattemyndighederne og en fantastisk måde at blive auditeret på din skat. Dette omfatter renter, diverse indtægter, og udbytte, der gengives på en 1099 formular.
  5. Erklær dit tip. Hvis du arbejder i et erhverv, hvor det er almindeligt at modtage tips, vil IRS være på udkig efter tip indtægt, der skal indberettes. I modsat fald kan udløse en revision.
  6. Sammenlign dine fradrag. Sammenligning dine fradrag til landsgennemsnittet kan vise dig, hvis du er i risiko for en IRS revision. For at undgå en IRS revision, så sørg for at du ikke har fradrag, der ligger langt over det nationale gennemsnit.
  7. Start ikke et mønster for at blive revideret! Når du er blevet revideret af IRS og havde eventuelle mangler konstateret, du er mere tilbøjelige til at blive auditeret igen, så prøv at undgå enhver første IRS revision!
  8. Brug en revisor. Hvis du har nogen betænkeligheder ved din skat, er det bedre at benytte sig af en revisor, der kender arbejdet i IRS meget bedre, end du sandsynligvis! Selvom du vil betale mere end at gøre din skat selv, det er det værd, hvis det sparer du bekymre dig.

Som med mange ting i livet, hvis du frygter din skat, trække på hjælp fra en professionel. Skatter kan være en smerte, men de bør ikke gøre dig ulykkelig!