Sådan Undgå Cameltoe

Hvis du nogensinde har oplevet en Cameltoe, så ved du, at dette er en pinlig situation at være i. Bare i tilfælde af at du ikke ved, hvad en Cameltoe er, er en Cameltoe er en situation, hvor womanâ € ™ s store skamlæber bliver temmelig synlig gennem det tøj, hun er iført, og det bærer form eller lighed med forfoden af ​​en kamel, deraf udtrykket Cameltoe. Selvom opretholde et meget moderne udseende kan være givende, skal du sikre dig, at dit valg af tøj og beklædning er en, der ikke tillader dig at blive en kilde til latterliggørelse, et eksempel på en sådan situation er at have en Cameltoe.

Heldigvis for dig, er der visse trin, du kan tage for at sikre, at du undgår nogensinde oplever en Cameltoe. Bare følg disse enkle tips, og du bør være i stand til at gøre netop det.

  1. Undgå stramtsiddende tøj. Iført stramtsiddende tøj er en sikker brand måde at få en Cameltoe. Cameltoes normalt sker, når der trykkes på en womanâ € ™ s store skamlæber på alt for hårdt på det tøj, hun er iført. Kropsnært tøj, især dem, der har et meget tyndt stof og glat tekstur, vil gøre netop det. Løse eller ikke alt for stramtsiddende tøj bidrage til at mindske chancerne for Cameltoe fra formning, så prøv at vælge eller bære tøj, der ikke er alt for snærende, især i dine nedre regioner.
  2. Undgå svage stoffer. Iført tøj, der har svage stof, især dem, der er stramtsiddende, såsom leggings og spandex, er en sikker brand måde at få en Cameltoe. Da disse typer af materialer ikke tilbyder en ordentlig lag dække, vil en womanâ € ™ s store skamlæber bliver skitseret let, hvorved der dannes et Cameltoe. Bær tøj, der har fibre, der ikke er for svag eller tynd for at give dig et lag belægning, der forhindrer dannelsen af ​​cameltoes.
  3. Bær undertøj. Cameltoes dannes lettere, hvis du ikke bære nogen undertøj, da der ikke er nogen lag dække adskille dit stramtsiddende tøj fra dine nedre regioner. For at undgå cameltoes, så sørg for, at du bære undertøj under din stramtsiddende tøj. Prøv at vælge undertøj, der har en høj høje kvinder også, så du ikke oplever cameltoes for ofte.
  4. Fjerne Cameltoe manuelt. Når du oplever cameltoes når iført stramtsiddende tøj, kan du undgå den forlegenhed, eller i det mindste begrænse mulighederne for at det sker, ved simpelthen at fjerne Cameltoe ved hjælp af din tommelfinger og pegefingeren. Alt du skal gøre er at trække stoffet eller høje kvinder fra lynlåsen eller skridtet område af dit tøj ned. Gør dette hjælper lindre nogle af tætheden, som du måske oplever på grund af de snærende tøj, du har på. Du kan endda formår at skjule Cameltoe ved blot at trække ned dine jeans, så bukserne sidder bare på dine hofter i stedet for din talje, der giver din skridtet område mere plads og rum.
  5. Vær kreativ. Hvis alt andet fejler, kan du blot forsøge at skjule din Cameltoe ved blot at binde din jakke eller sweater omkring din talje, og lad ærmerne på din jakke eller sweater hænge over din skridtet område.

Disse er blot nogle af de ting, du kan gøre for at undgå cameltoes fra nogensinde sker for dig. At være i stand til at gøre dette vil spare dig fra pinlige øjeblikke.