Sådan udstillingshunde i ringen

Sådan udstillingshunde i ringen

Kunne du tænke dig at lære at vise hunde i ringen? Vi har den perfekte tutorial for dig!

The Dog Show Bug

Er du blevet bidt af hund Vis bug? Måske har du set Westminster Dog Show på tv. Måske du selv deltog i en lokal udstilling i din hjemby? Ligegyldigt hvad kaldes din opmærksomhed på denne sport, en ting er sikkert; viser hunde er vanedannende.

Der er ikke noget som spændingen du føler, når du går ind i ringen og tage din plads blandt de andre handlere og deres hunde. Denne spænding bogstaveligt rejser ned føringen til din hund som jer to bliver et team.

Lyder det som din idé om sjov? Så læs videre for at lære at vise hunde i ringen. Vi vil lære dig det grundlæggende, du har brug for at vide for at komme i gang. Efter dette, resten er op til dig!

Sådan udstillingshunde i ringen

Lad os nedbryde ring procedure trin for trin.

Trin et: line up

Du har afhentet din arm band fra ringen steward og din klasse er netop blevet kaldt.

Det første, du skal gøre, er at gå ind i ringen med de andre udstillere og line op i en række langs den ene side af ringen. Hvor skal du stå? Nogle gange kan en dommer vil kræve alle til at line op i kataloget rækkefølge efter deres arm band nummer. Andre gange du er tilbage til at sortere det ud for dig selv.

I de fleste tilfælde er det bedst at starte ud et sted i midten. Dette giver dig tid til at primp og udgøre din hund, mens andre er undersøgt individuelt foran dig, samt tid til at sikre din hund ser perfekt igen før den sidste hund bedømmes.

Når ringen steward har markeret tallene til stede, vil dommeren bede alle om at tage deres hund rundt. Du vil flytte mod uret med din hund på din venstre side i et tempo, der viser off din hunds bevægelser til den bedste fordel. Alle vil gøre en komplet kredsløb omkring ringen og stoppe, hvor de begyndte.

Trin to: Individuel undersøgelse

Dommeren vil foretage en individuel undersøgelse af hver hund, der starter i spidsen for linjen. Når det er din tur, vil du stille eller "stable" din hund, så den står korrekt. Du vil gøre dette på gulvet for en stor hund, eller på en børstebordet fastsat mindre breeds.The dommer vil grundigt gennemgå din hund med hænderne for at føle knoglestrukturen / kropsbygning og pels, sammenligne det med racen standard. Din hunds mund vil blive åbnet og tænderne vil blive inspiceret.

Dernæst vil dommeren bede dig om at flytte din hund i en eller flere måder.

Disse kan omfatte:

  • Ned og tilbage: Du gå din hund væk fra og tilbage til dommeren for at vise, hvor godt for- og bagben flytte.
  • Lav en L: Her finder du flytte din hund ned løberen væk fra dommeren, drej til venstre ved hjørnet og gå videre til det næste hjørne for at give dommeren et sidebillede af din hunds bevægelser. På det hjørne, skifte din hund til din højre side, så det er mellem dig og dommeren, og derefter gå tilbage på samme måde, hvor du begyndte. Stak din hund på plads på gulvet.
  • Lav en trekant: Dette består i at stille en L, undtagen i stedet genopleve dine skridt tilbage til dommeren, vil du vende tilbage til dommeren ned i midten diagonal runner.

Når du har gennemført alt efter mønster dommeren beder om, vil du blive bedt om at flytte din hund rundt om ringen og tilbage til din plads.

Trin tre: Placeringer

Når alle hunde er blevet undersøgt, vil dommeren normalt begynde at line op hendes favoritter i nærheden af ​​hovedet af linjen. Hun vil trække flere hunde ud og vis handlere, hvor hun vil have dem til at stå. Hvis du har en god model og din hund viser godt, kan du være heldig nok til at flytte ind i en af ​​de første fire spots.Typically, vil dommeren bede alle om at flytte deres hunde rundt i ringen sammen en gang, og så hun ll pege på hendes valg, tildele dem en, to, tre eller fire. Hvis du bliver valgt, skal du flytte til det tilsvarende tegn nær steward bord, vise din arm band til optagelse formål og acceptere din bånd fra dommeren.

Disse grundlæggende procedurer gentages for hver klasse du deltager i.

Konkurrerende for Winners

Hvis din hund tog førstepladsen i din klasse, vil du konkurrere igen om et par minutter til vinderne klasse. Hvis du vinder Vinderne klasse, vil din hund tilbage til ringen i et par øjeblikke for BIR konkurrencen.

Hvis du tog andenpladsen, hænge. Hvis hunden, der tog førstepladsen i din klasse sker for at tage Vindere klasse, vil du blive bedt om at vende tilbage til ringen, hvor din hund vil blive sammenlignet med de andre i betragtning med hensyn til Reserve Winners. Dette er en vigtig bånd, fordi hvis vinderens hund senere diskvalificeres eller anden grund, vil din hund blive tildelt point til sit mesterskab.

Bedst i Racen

Hvis din hund tog Vindere klasse i sin sex, vil det gå videre til konkurrencen om Bedst i Racen sammen med vinderen fra det modsatte køn klasse, samt eventuelle Champions of record, der indtastes for at konkurrere. Hvis din hund er vurderet til at være den bedste, vil du blive tildelt den eftertragtede BIR bånd.

Derfra vil du gå videre til Group konkurrence, og skulle din hund tage førstepladsen der, det er videre til Best in Show!

Sidste tip

Ligesom noget, øvelse gør mester. Se de professionelle for tips om hvordan du gør din hund se godt i ringen.