Sådan udføres tre Burglars Trick

Kort tricks er en fantastisk måde at levere underholdning til en ven, familie eller en hel publikum af mennesker. Følgende populære trick er vidunderligt, hvis du søger at fængsle de mennesker, du kender. Alt hvad du behøver for at udføre dette trick er et spil kort. . . og en følelse af sjov! Hvis du ikke forstår, hvordan dette trick virker i første forsøg, så gør det med kun dig selv som publikum og holde kortene opad, så du kan se præcis, hvordan trick virker.

  1. Begynd forberedelserne til trick af de tre Burglars ved at adskille to konger og en Jack fra bunken af ​​kort og placere dem i bunden af ​​bunken. Placer Jack mellem de to konger.
  2. Tage en ekstra konge og de tre resterende knægte og adskille dem fra resten af ​​dækket. Uden lufte dækket vise dit publikum de tre knægte og forklare, at det er de tre Burglars. Derudover fortæller dem, at kortene er det hus, at de tre knægte vil røve.
  3. Put en af ​​tyvene (stik) i bunden af ​​bunken. Fortæl din crowd at denne Tyverialarmer gik gennem fordøren af ​​huset.
  4. Ligeledes placeres en anden indbrudstyv på toppen af ​​bunken af ​​kort, og forklare, at dette Tyverialarmer gik ind i huset gennem bagdøren.
  5. Den tredje indbrudstyv ikke gik i gennem nogen døre; snarere han kom ind i Huset bliver berøvet via et vindue. Det viser glide Jack ind i midten af ​​dækket.
  6. Den resterende kort, der er adskilt fra resten af ​​kortene er King. Hold op dette kort og erklære kongen som detektiv. Den Detective vil være en til at jage efter de tre Burglars, der berøver huset. Efter at have sagt dette, placere Detective nederst i bunken. Dette viser publikum at Detective er på jagt efter røverne, følge dem ind i huset gennem hoveddøren.
  7. Fortæl folk ser dine dæk, at Detective jaget tyvene hele natten. Ved at skære dækket et par gange kan demonstrere dette punkt.
  8. Det sidste trin i dette trick er at vise, hvordan alle tre indbrudstyvene blev fanget af Detective om morgenen. Vis dette ved at lufte ud spil kort og afslører en sekvens af konge-Jack-King-Jack-King-Jack et sted i midten af ​​spil kort.