Sådan udføres en Seance

Sådan udføres en Seance

Hvis du undrer dig over, hvordan du udfører en seance, er det ikke frygteligt svært. Med nogle simple metoder og efter skitse, kan du gøre et forsøg på at kontakte døde kære.

Vil en Séance virkelig arbejde?

Selvom du måske spekulerer på, hvordan du udfører en seance, kan du også være curiousabout hvorvidt seancer virkelig arbejde. Husk, når du var barn, og du ville samles med dine venner og få en seance? Chancerne er, din fantasi løb af med dig, og du så og hørte alle mulige ting. Ser man tilbage som voksen, kan du kridt det op til barndommen fantasi. Var det fantasi, eller var det noget andet?

Du kan finde alle mulige meninger om, hvorvidt seancer fungere. Under victorianske tider og stigningen i spiritist bevægelsen, seancer var en populær form for underholdning. Det gav også anledning til en række Séance debunkers såsom Harry Houdini. Houdini oprindeligt begyndte at deltage seancer i et forsøg på at kontakte sin døde mor. Men hurtigt opdagede han, at de mennesker, der udfører de seancer støttede sig på en lang række hjemmelavede specialeffekter at gøre det ud som om de var virkelig i kontakt med de døde. Efter dette, Houdini begyndte at komme seancer som et middel til at udsætte charlataner. Men han holdt håbet i live gennem hele sit liv, at han ville finde en sand metode til kommunikation. Han lovede sin kone, at hvis kommunikationen fra den anden side var virkelig muligt, ville han komme i kontakt med hende gennem en seance på Halloween. En Houdini seance har været afholdt hvert Halloween siden sin alt for tidlige død i 1927, men Houdini har aldrig været i kontakt.

Betyder det, at seancer ikke fungerer? Ikke nødvendigvis. Den bedste måde at finde ud af, er at give det en chance dig selv og se hvad der sker.

Inden du går i gang

Før du udfører dit seance, spørg dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvad er dine mål for seancen? Hvad er dit formål med at holde en?
 • Er der en bestemt person du gerne vil kontakte under seancen?
 • Hvor vil du have din seance? Der er ikke behov for at være i et hjemsøgt sted. Overalt vil arbejde.
 • Hvem vil du gerne deltage?
 • Hvilket udstyr skal du bruge? Du kan bruge stort set alt; en Ouija bord eller et pendul, f.eks. Hvis du er til en mere teknisk tilgang, kan du overveje at bruge et stykke paranormal efterforskningsmæssige udstyr såsom en EMF (elektromagnetiske frekvens) meter, eller et spøgelse kassen.
 • Vil du optage din session? Vil det være video eller lydoptagelse? Ofte kan videokameraer og digitale diktafoner afhente EVP (elektrisk stemme fænomen), der ikke kan høres på tidspunktet for seancen, men kan høres på replay.

Instruktioner om Sådan udføres en Séance

Når du har besluttet på hvem, hvad, hvor og hvornår, er du klar til at få din seance.

 1. Gå til et sted, der er relativt fri for støj og lysforurening. Vælg et mørkelagt rum for at minimere visuel stimulus. Tag alle elektriske apparater i rummet for at minimere muligheden for lyd interferens. Har alle deltagere slukke deres mobiltelefoner.
 2. Hvis du bruger kontrolapparat, skal du notere på optageren af ​​dato, tid og alle de tilstedeværende. Indstil udstyr i nærheden.
 3. Hvis du har valgt at have en seance med en Ouija bord, pendul eller en anden indikator, find det centralt. Beslut hvem der skal røre planchette eller holde pendulet.
 4. Mange mennesker foretrækker at sige en kort bøn for beskyttelse forud for udførelse af en seance. Dette kan være noget, du gerne vil sige. Du kan også vælge at bede om tilladelse til ånderne til at tale med dem og registrere, hvad de har at sige.
 5. Har deltagerne danner en cirkel.
 6. Begynd at stille spørgsmål. Ja eller nej spørgsmål fungerer bedst. Du kan spørge ting som: "Er der nogen her, der ønsker at tale med os?" Fortæl ånderne hvordan du gerne vil have dem til at reagere (banke Flyt planchette, forårsager pendulet til cirkel for ja eller svinge uden, taler i den røde lys på optagere osv)
 7. Alle har brug for at forsøge at være så stille som muligt. Hvis nogen laver en støj (såsom en mave knurre eller en tilfældig knock), vil de nødt til at identificere, at de var den, der gjorde, at støj.
 8. Fortsæt stille spørgsmål, og tage notater af alle svar, du får.
 9. Når du er færdig, tak ånderne for at forsøge at kommunikere med dig.

Hvordan vil du vide, når du har taget kontakt?

Der er ingen bestemt måde at vide, om du har taget kontakt. Ofte de ting, der sker i løbet af en seance er meget subtil - mindre knæk, for eksempel. Dette kan tilskrives en ånd, eller det kunne være en anden person i rummet at gøre en støj. Hold et åbent sind og først forsøge at aflive noget, du ser eller hører. Hvis du ikke kan finde en logisk, virkelige verden forklaring, kan du have taget kontakt.

Gennemgang dine beviser

 • Efter seancen, gennemgå dine optagelser i et roligt sted.
 • Brug hovedtelefoner til at lytte til al lyd.
 • Hvis du har optaget video, gennemgå det to gange - først at lytte til lyden uden videoen, og derefter se videoen uden lyd.
 • Hvis der var flere optageudstyr i rummet, og du hører en stemme eller en lyd, se om det vises på nogen af ​​de andre optagere.
 • Lyt omhyggeligt. EVPs forekommer ofte i hvisker og er vanskelige at høre.
 • Hvis du får nogen lyde på dine optagelser, forsøge at udelukke logiske forklaringer såsom omgivende støj.

Nu hvor du ved, hvordan du udfører en seance, er du klar til at prøve at komme i kontakt med dem, der er gået videre. Hvem ved - du kan finde tegn på liv efter døden.