Sådan Udfør Cardio-Boksning For Super Fitness

Nogensinde spekuleret over, hvorfor de fleste sports forskere er enige om, at hjerte-boksning er en af ​​de bedste former for motion? Jamen det er fordi det forhold den samlede krop og giver en komplet træning for din kardiovaskulære og udholdenhed systemer. Lets have et kig på fordele:

De største fordele ved cardio-boksning omfatter:

* Øget Udholdenhed
* Øget styrke
* Øget hastighed
* Øget koordinering

Cardio-boksning fremmer også en persons velvære ved at styrke deres selvdisciplin og kombineret med styrketræning, det er virkelig den samlede pakke til selvforsvar og fitness og normalt består af:

* Justeret puls arbejde
* Den faktiske boksning teknikker

Den sædvanlige træning består af alder-justerede puls arbejde starter med 10 minutter for begyndere og op til 20 minutter for de mere avancerede. For den anden del af træningen, skal du udføre og praktisere 20 minutter af faktiske boksning teknikker.

Cardio

Den bedste måde at måle effekten af ​​en øvelse program på din krop er at kontrollere din puls.

Den nemmeste måde at kontrollere pulsen er at placere din pegefinger og langfinger på din halspulsåre eller håndleddet. Umiddelbart efter øvelsen, tælle pulsen i 15 sekunder og gange med 4.

Du kan også tjekke din puls under træningen, men med sikkerhed som første prioritet. For at få en mere præcis aflæsning af din puls, skal du købe en elektronisk anordning fra enhver sports butik.

Nu har du din udøve puls eller hjerteslag i minuttet. Vi vil koncentrere i den øvre ende af din puls område: de 50% - 70% intervaller.

For at finde ud af dette, fratrække din alder fra 220. Antag, at din alder er 40, fratrække dette fra 220 og du får 180.

50% af 180 er 90 slag i minuttet,
60% af 180 er 108 slag i minuttet,
70% af 180 er 126 slag i minuttet og så videre.

Må ikke springe ind 70% arbejder med det samme. Start med 50% og langsomt arbejde dig op til 70% øvre grænse.

Start med ikke mere end 10 minutter, og arbejde op til 20 minutter. Når du er fortrolig med at arbejde ud i 20 minutter ved 70% og derefter forsøge at øge pulsen op til 80%.

Bland dine kardiovaskulære aktiviteter i gymnastiksalen. Brug løbebåndet, springe, romaskine, klatrer, og cykel og andet udstyr, der kan være tilgængelige for dig.

Boksning

Den boksning holdning er kropsholdning en bokser tager før og efter enhver handling, alt efter om du er venstre eller højrehåndet. Vi vil have at gøre med den mest almindelige; højrehåndet. For venstrehåndede mennesker, bare omvendt vejledningen.

Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden, med venstre fod foran din højre fod. Din højre hæl skal lidt hævet med venstre fod fladt på gulvet og tæerne pegende fremad.

Bøj knæene lidt og balance din vægt komfortabelt og jævnt.

Placer dine albuer tæt til kroppen med venstre næve holdt i hovedhøjde og i en position, der svarer til din venstre fod.

Den rigtige knytnæve skal være i hovedhøjde også og bevogtning hagen, med begge albuer beskytter din krop, og begge næver beskytter hagen.

Dette er din defensive og offensive position efter at smide slag, så skal du øve dette før vi går videre. Når man bevæger sig fremad i denne boksning holdning venstre fod bevæger sig fremad først og derefter til højre følger.

Når du flytter tilbage, de rigtige træk tilbage og derefter til venstre følger. Når du flytter sidelæns til højre, den højre fod bevæger sig først, efterfulgt af venstre. Når du flytter sidelæns til venstre, venstre fod bevæger sig først, efterfulgt af højre.

Øv dette bevæger sig fremad, tilbage og sidelæns i bokser holdning indtil det sker smidigt og hurtigt. Husk at holde din vagt op og albuer gemt i dine sider.

Hold hovedet i øjenhøjde med overkroppen foroverbøjet smule. I boksning er det vigtigt, slag bliver kastet hurtigt og derefter bragt tilbage hurtigt at påtage sig en defensiv holdning.

Stansning

En venstre jab har mange anvendelsesmuligheder, kan det bruges til både offensive og defensive aktioner. Fra den indstillede stilling venstre arm skubbes hurtigt og kraftigt frem er vægten forskydes til den forreste fod. Den fist bevæger sig i en lige linje og lige tilbage igen til forsvar.

På tidspunktet for virkningen bagsiden af ​​hånden og underarmen er i en lige linje. Hold højre knytnæve i forsvarsposition og albue gemt i kroppen under bevægelsen.

Den lige ret er også kendt som stansning hånd og kan blive kastet med stor kraft. De arm bevæger ligetil fra hagen, er kropsvægten flyttet til den forreste fod med fodballen af ​​ryggen ben skubber i gulvet for mere magt.

Bagsiden af ​​hånden er lige og peger op på tidspunktet for virkningen. Armen er derefter straks trækkes tilbage for beskyttelse efter hit.

Den venstre hook til hovedet og kroppen er et effektivt slag for nærmere rækkevidde arbejde. Fra den indstillede holdning slå din venstre skulder hurtigt og flytte din albue op til skulderhøjde. Den knytnæve bevæger sig i en cirkulær bevægelse til målet, med albuen bøjet.

Roter din hofte og krop, mens du trykker din front venstre ned holde bagsiden af ​​din knytnæve opad og i en lige linie med underarmen. Den venstre hook til kroppen er svarende til den ovenfor, men øger rotation af legemet.

Den højre uppercut udføres også på tæt hold. Drop den nederste del af stansning arm indtil den nedre og øvre arm er vinkelret på hinanden. Bagsiden af ​​din hånd skal pege væk fra dig, nu stak armen fremad og opad til dit mål.

Skift din kropsvægt til din forreste ben og drej din hofte og skulder på samme side. Husk at holde din venstre næve bevogtning hagen under hele bevægelsen. Nu øve alle dine slag, indtil de er gjort hurtigt og gnidningsløst.

At udvikle hastighed og udholdenhed, så prøv stansning lige venstre og højre kombinationer i den tunge taske.

Varigheden af ​​udøvelsen er den samme som den hviletid dvs. 10 sekunder motion, 10 sekunder hvile, 20 sekunder motion, 20 sekunder hvile, og så videre. Flyt op højere som din tilstand forbedres.

Tro mig, når du begynder at anvende Cardio-Boxing til din almindelige fitness træning dine kardiovaskulære og udholdenhed systemer vil takke dig for det.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum