Sådan Uddan Gifted Children Gennem hjem skolegang

Begavede børn står over for særlige udfordringer i skolen, at den gennemsnitlige studerende ikke står over for. En fælles træk blandt børn, der er accelereret elever er kedsomhed, når skolearbejdet ikke er udfordrende nok.

Kedsomhed kan forårsage mange problemer, der kan reflektere negativt på barnet. Det er almindeligt, keder børn til at nægte at udføre arbejde, de mener er sub-standard til deres intelligens niveau. Dette kan føre til dårlige karakterer, mærkning af barnet (dvs. uintelligente, dovne, læring udfordret), adfærdsproblemer og en masse andre ubehagelige ting, der ellers kunne have været undgået.

Det gode ved hjemmet skolegang dine børn er, at du har evnen til at designe en læseplan, der er unik for hvert barn. Den stive konstruktion påført børn ved offentlige og private skoler er ikke nødvendig. Det er vigtigt at sørge for dit barn er møde statslige standarder i uddannelse hvert år. Men hvordan du gør dette er helt op til dig.

Følgende artikel er en guide, du kan følge, når hjem uddanne en begavet barn.

 1. Kend dit barns styrker og svagheder. Da du tager rollen som pædagog på dit barn, du har brug for at vide præcis, hvilke områder de er stærke i, og hvad deres problemområder er.

  Du kan finde ud af dette ved administration af test eller gennem observation. Det gode ved tests er, at du kan finde ud af, hvad niveau dit barn er på for hver enkelt emne. Dog kan nogle børn ikke være villige til at tage testen, hvis de føler, at det er overflødigt eller kedeligt.

  I dette tilfælde kan den bedste vej at gå være gennem at observere dit barn, som de fungerer i hvert fag. Det problem, du kan løbe ind i nøjagtigt det bedømmes, hvilke områder de virkelig ikke kan lide, fordi de keder / det er for nemt, og hvilke områder de har brug for at arbejde på at forbedre.

 2. Vær ikke bange for at prøve nye ting. Må ikke bare nøjes med en undervisningsstil, en metode eller en måde at få dit barn til at gøre deres skolearbejde.

  Der er tusindvis af måder at undervise et barn. Målet er at vælge den rigtige måde for dit barn. Med en begavet barn, kan det betyde, at de gør intense forskningsprojekter, der involverer praktiske aktiviteter. Det centrale er at gøre deres arbejde sjovt for dem og uddannelsesmæssige på samme tid.

  Her er et par undervisningsmetoder, der er designet med et begavet barn i tankerne:

  • En af de bedste ressourcer, du vil have er internettet. Med nogle forældrenes opsyn, kan en begavet barns læseplan blive en digital eventyr. Gennem deres læring, de har evnen til at udforske hele verden. I stedet for at læse om historien, kan de opleve historien gennem visuelle ture, en overflod af hjemmesider, og masser af intens læsning materiale egnet til alle og enhver klasses niveau.
  • Bring videnskaben til livet ved at lade din Junior Scientist udforske hands-on. Hvorvidt dette betyder at tage ture til Science Museum, Planetarium, eller lade dem bygge deres egne videnskabelige eksperimenter, den hands-on struktur vil sikre dit barn er ivrig efter at lære.
  • Gør dit barns læseplan utrolig detalje-orienteret. Set dagligt, ugentligt, og månedlige mål, at dit barn gerne vil nå. Beløn ​​dem med pædagogiske spil tid og computer tid, når de når deres mål. Nogle begavede børn trives under stramme deadlines og strenge tidsplaner mens andre ikke gør. Så alt dette afhænger af dit barn og deres behov.

  Du skal huske på, at ingen metode vil arbejde på hvert enkelt barn. Hvert barn er anderledes. Deres behov er forskellige. Deres læringsstile er forskellige. Indtil du finde præcis, hvad stil passer dit barn, kan det være nødvendigt at prøve forskellige metoder og være åben for, hvad hver enkelt har at tilbyde.

 3. Blanding og Matchende virkelig kan gøre det trick. En af de største misforståelser forældre har, når de først begynder at hjemmeundervisning er, at de skal holde sig til en klasses niveau for deres barn. Dette er simpelthen ikke sandt!

  Dette er en stor fordel for begavede børn, fordi de kan være et par grader fremad i flere områder, på opgave i et andet område, og lidt bag i en anden.

  Hvis dit barn er i femte klasse, men læser og forstå på en high school niveau, så lad dem lære med high school materialer. Du kan gøre dette for hver enkelt emne dit barn har. Ikke alene vil det udfordre dit barn, men det vil også reducere deres kedsomhed samlet.

 4. Ros dem, når de har afsluttet deres arbejde. Hvis dit barn er stædig, kan du nødt til at gøre lidt kreativ tænkning at få dem interesseret i skolen. En af grundene til, ud over kedsomhed, at børn ikke kan lide at gøre skolearbejde, når de er i et skolesystem skyldes den negativitet, der kan omgive deres arbejde.

  Hvis de ikke gør det arbejde, præcis som deres lærer vil have dem til de får negative kvaliteter, negativ behandling og negative straffe.

  Børn reagerer langt bedre at positiv forstærkning end negative konsekvenser som helhed. Hvis dit barn er ikke særlig tilfreds med at skulle lære, så høre de ikke gør deres hjemmearbejde, fordi de er en ballademager eller ikke smart nok ikke kommer til at gøre dem ønsker at arbejde enten. Faktisk kan negativitet gøre dem hader lære helt.

  Du er nødt til at sætte de positive aspekter af læring tilbage i din begavede barns hjem skole. For eksempel:

  • I stedet for at sige dit barn kan ikke se deres favorit tv-show som straf for ikke at gøre deres hjemmearbejde, lokke dem til at gøre deres arbejde ved at sige, at som en belønning, kan de se deres yndlingsprogram, hvis de når en hjemmearbejde mål med den tid, det er på tv.
  • Lad dit barn arbejde for positive grunde, og da de støder på denne positiv forstærkning og indse, hvor glad du er, at de lærer, kan skolen ikke virke som sådan en byrde for dem.

Bemærk: Afhængigt af den tilstand du bor i du kan være nødvendigt at føre regnskab, en portefølje, eller dit barn kan have til at gå igennem hvert år test for at sikre at de opfylder de standarder fastsat af regeringen. Sørg for at du ved, hvad din tilstand kræver, før du begynder hjem skolegang en begavet barn.

Tips:

 • Børn lærer gennem forskellige undervisningsmetoder. Individuelle læseplaner planer vil give hvert barn en chance for at lære i den mest befordrende miljø for deres læringsstile og behov.
 • Bliver? Begavet? bør aldrig ses som en byrde. Sørg for at dit barn forstår deres styrker og svagheder, og hvordan de kan bruge disse ting i hverdagen.