Sådan Tune en 6-String Guitar

Sådan Tune en 6-String Guitar

Guitar er måske den mest populære instrument i hele verden. Folk i meget små aldre endda tage til guitar. Men uanset hvor gamle de er, hvis de finder, at deres guitar er ude af trit på nuværende tidspunkt kan de kun gøre, at noget er galt, og akkorderne ikke klingende højre. De skal få deres guitar tunet fra deres lærer eller en person, der er en avanceret guitarist. Denne afhængighed af en anden, hver gang din guitar går ud af melodi er et lidet påmindelse om, at du er en newbie. Det er langt bedre at kende tuning processen, så du ikke behøver at stole på nogen. Så her jeg giver trin-for-trin proces med tuning en 6-strenget guitar.

 1. Tune strengene til hinanden. Først vil vi overveje, at du ikke har andre end din guitar og plekter ressourcer. Guitaren lyder rart alligevel, og du kan spille akkorder og melodi på denne måde, selvom guitarstrenge vil sandsynligvis ikke blive indstillet til de korrekte, standard noter.

  • Først sidde og holde guitaren, som hvis du spiller det. Husk, strengene er nummereret 1 til 6 som pr deres diameter, dermed i omvendt rækkefølge. Det vil sige, den streng, som er afstemt til de højeste toner kaldes 1. streng, og strengen, der er afstemt til den laveste tone kaldes 6. streng. Nu plukke 1. streng og sørg for, at det gør lyden af ​​en høj tone, der er behageligt på ørerne. Hvis det er nødvendigt, tune den op eller ned lidt ved hjælp af passende pind. Men vær forsigtig, ikke tune det op for meget, ellers strengen vil bryde. Fortsæt med dommen.
  • Nu skal du trykke på strengen 2 om bånd 5 og plukke strengen. Du skal tune snoren, så denne note er nøjagtig det samme, som når du plukke den 1. streng. Nu, for nybegyndere kan det være svært at vide, om noterne er identiske. Hold plukning noterne sammen og den ene efter den anden, og forøge eller formindske tuning af 2. streng indtil de lyder nøjagtig det samme. Når begge lyde er af samme frekvens, plukning begge strengene vil skabe en resonans; Der bør ikke være nogen vaklen af ​​noten, når begge er identiske og plukkede sammen.
  • På samme måde, skal du sørge for 3rd string s klynke 5 note er identisk med den åbne 2. streng. Følg derefter det samme mønster til at tune din 4th snor til din 3rd, din 5. til 4., og din 6. til din 5th streng.

  Voila! Din guitar strings skal være i harmoni med hinanden! Du kan spille nogen melodi eller en melodi du kender og spille akkorderne og det vil lyde helt harmonisk. Imidlertid er denne måde ikke indstillet til naturlige noter. Det er en god proces at følge, når du ikke har nogen ressourcer med dig. Men hvis du vil have din guitar tunet perfekt til de naturlige toner, så har vi et par muligheder.

 2. Tuning fløjte. Der er en fløjte til rådighed i markedet kaldes en "tuning fløjte". En tuning fløjte har seks rør, som hver repræsenterer en af ​​de seks åbne strenge. Hvis du for eksempel blæse den lave E røret kan du høre den rigtige tone og derfor tune den lave E-strengen på din guitar nøjagtigt til tone. Det vil tage lidt øvelse, men snart vil du være i stand til at vurdere, om lyden af ​​din streng matcher af fløjten.
 3. One-note reference. Ligeledes er der tunere til rådighed, som vil gøre lyden af ​​en naturlig E. Du er nødt til at justere tuning af 1. streng, således at når plukket, dens frekvens er den samme som for tuneren. Nu tune resten af ​​strengene på samme måde som angivet i 1. trin.
 4. Du kan også få elektroniske tunere med en indbygget mikrofon. Når plukning en snor, den indbyggede mikrofon opfanger lyden og enten et digitalt display eller en nål - alt efter model - viser banen. Du vil være i stand til at fortælle, om tonen er for høj eller flad så godt. Ved at dreje pindene, kan du justere strenge at den korrekte banen.
 5. Online tuning værktøjer. Hvis du har en computer og internetforbindelse handy, mens du spiller din guitar, så kan du søge på internettet for tunere. Det bedste jeg har set, er på WholeNote. De har tunere til 4 forskellige typer af guitarer. Tuneren vil gøre nøjagtig den samme lyd af, hvad hver naturligt tunet streng gør; alt du skal gøre er at justere strengene på din guitar i overensstemmelse hermed.

Indstilling af en guitar er en temmelig simpel ting at gøre. Jeg håber denne artikel var nyttige.

Forfatteren er en musikelsker for musikelskere og har startet et fællesskab for musikelskere opkaldt VirtuosoBox

Nødvendigt værktøj:

 • Guitar
 • Plekter