Sådan Treat Tennis Elbow

Trods mange tror, ​​er tennis albue ikke kun ske fra at spille tennis. Tennisalbue opstår, når senen og blødt muskelvæv i albuen er beskadiget. Hvordan dette sker, er gentagne drejende bevægelse ved hjælp af albuen. Der er andre forhold, der er almindeligt forveksles med tennisalbue såsom golfalbue og bursitis, fordi smerten er den samme, såvel som den samme generelle placering af skaden.

Nogle af symptomerne på tennisalbue er en konstant og eller tilbagevendende smerte i albuen skyde ned til håndleddet. Du kan have svært ved at løfte større genstande samt mindre objekter. Det kan også være vanskeligt at forlænge armen på grund af revner i senen. Denne smerte kan vare i en måned eller længere, afhængigt af sværhedsgraden af ​​tilstanden.

Du kan begynde at behandle tennisalbue sig hjemme straks. Start med at anvende is i 15 - 20 minutter hver time i de første tre dage. Prøv at tage en over-the-counter anti-inflammatoriske såsom ibuprofen for hævelse, og Acetaminophen for smerter.

Tilstrækkelig resten er meget vigtigt for behandlingen af ​​tennisalbue. Hvis du kan undgå irriterende det i en uge, så gør det. Hvis du ikke kan undgå at bruge det, skal du sørge for at varme musklerne i din arm op ved at strække. (Se nedenfor)

Forebyggelse tennisalbue kan være endnu enklere derefter behandle den. Du kan gøre dette ved at styrke muskler og sener i albuen ved at udøve den.

Stræk dine muskler, før du bruger dem for meget ved at udvide din arm ud foran din håndflade udad. Med den anden hånd holder fingrene og træk dem forsigtigt tilbage mod din krop gøre dette et par gange til hver arm. Samme metode kan anvendes, når rehabbing senen.

Styrke musklerne ved hjælp af en 1.-2 pund vægt. Grip det stramt med hånden håndfladen ned ved hjælp håndleddet at løfte vægten. Gør dette omkring 15-20 gange. Denne øvelse kan også bruges, når rehabbing musklen.

Hvis disse metoder ikke virker, og du tilstand forbliver den samme eller forværres, kan du have en mere alvorligt tilfælde af tennisalbue og bør se din læge. Nogle tilfælde kræver større medicinsk behandling som en steroid injektion for at mindske hævelse, og den fælles rehabbed på en professionel måde. I nogle mere alvorlige (men sjældne) tilfælde, at kirurgi reparere iturevet sene kan være nødvendig.