Sådan Treat Sinus Hovedpine uden receptpligtig medicin

Sinus hovedpine er forårsaget af betændelse og overbelastning i bihulerne. Denne tilstand er kendt som bihulebetændelse. Hovedpine er kun én af symptomerne på bihulebetændelse. Hvis du ønsker at behandle sinus hovedpine, bør du målrette den virkelige synder-bihulebetændelse. Udover at behandle den egentlige årsag, er der stadig mange alternativer til mindst afhjælpe sinus hovedpine. Prøv en af ​​følgende måder:

  • Reducer bihuler. Din sinus er overbelastet, hvis du ikke kan trække vejret igennem det. Den overbelastning er normalt forårsaget af slim fældefangst den nasale passage, som også forårsage betændelse. Forsøger at bruge en luftfugter at løsne slim. Brug saltvand med luftfugteren for bedre effekt. Hvis du ikke har det, så investere på en saltvand næsespray, som kan købes fra lokale købmænd. Indånding damp mindst to gange om dagen reducerer inflammation, også. Det vil være bedst, hvis du sidder i badeværelset med damp vand løber fra bruser. Overvej også at bruge allergi behandlinger, hvis du har astma.
  • Få motion. Sinus hovedpine bliver normalt værre, når bøjet over og bøjede sig ned. Hvorfor ikke bruge dine kropsbevægelser til din fordel, i stedet? Strækker hals og hoved i nogle minutter hjælper med at reducere sinus hovedpine. Afslapning teknikker såsom biofeedback til styring muskelspændinger og meditation kan alle lindre hovedpine.
  • Akupunktur. Denne traditionel kinesisk medicin teknik har været en af ​​de mest effektive alternativer. Behandlere, dog ikke overveje sinus hovedpine, som den er. I stedet ser det som en energi ubalance i kroppen. De behandler dette gennem needling behandling på maven meridianen og milt meridianen.
  • Urter. Willow bark, Matrem, djævleklo, og kinesisk kalot er traditionelle urter der bruges til hovedpine behandling. Men der er kun få undersøgelser, der kan lave backup krav fra deres effektivitet.
  • Kosttilskud. Bromelain er et enzym, der produceres af ananas. Ifølge flere undersøgelser, kan bromelain reducere hævelse, inflammation, og bihulebetændelse symptomer, herunder sinus hovedpine. Imidlertid kan dette tillæg øge risikoen blødning. Det er derfor, folk tager antikoagulanter bør aldrig tage dette. Der er andre alternativer, selv om, som probiotika og quercetin. Probiotika er gavnlige ved at øge antibiotika, der kan reducere risikoen for at få allergi. Quercetin, på den anden side er kendt for at reducere rindende øjne og løbende næse. Du kan tage dette sammen med bromelain for en mere effektiv behandling.
  • Håndkøbsmedicin. Generelt bihulebetændelse og sinus hovedpine behandles ved hjælp af antihistaminer og midler mod kongestion. Antihistaminer mindske risikoen for allergiske reaktioner. Blandt de tilgængelige over-the-counter (OTC) lægemidler, der er nyttige for sinus hovedpine er diphenydramine, clemastin, chlorpheniramin, og Claritin. I mellemtiden OTC dekongestanter er neo-synephrine, Afrin, Actifed og Sudafed. De fleste af disse midler mod kongestion, har imidlertid en ingrediens, der kan hæve blodtrykket. Decongestants bør kun anvendes i tre på hinanden følgende dage.

Alle de ovennævnte behandlinger for sinus hovedpine bør altid anvendes med forsigtighed. Selv urter og kosttilskud kan skabe negative bivirkninger, hvis de bruges forkert. Altid gøre din forskning, før du bruger noget. Overvej at konsultere en læge eller sygeplejerske, før du tager noget, også. Hvad du oplever måske ikke engang være en sinus hovedpine. Det kan være noget andet, som en sundhedsperson kun kan bestemme. Consulting en professionel vil også hjælpe med at bestemme den bedste behandling for din hovedpine.