Sådan Treat inkontinens

Inkontinens refererer til et tab af blærekontrol, og er et problem for mange ældre borgere. Dette problem kan føre til besvær, ydmygelse og en følelse af hjælpeløshed med debut af avancerede aldring. Men med en ordentlig fremsyn og behandling, de berørte kan håndtere inkontinens og fortsætte med at leve produktive og skam-fri liv.

Her er flere måder at behandle inkontinens:

  • Adfærdsterapi. Blærekontrol kan genetableres ved at ændre din livsstil. Justering af mængden og hyppigheden af ​​hydrering kan gøre en stor forskel, samt faldende indtagelse af visse stoffer som kaffe. Start ved at registrere hyppigheden og tidspunkt for hver dags vandladning i flere dage, så forlænge intervallet varighed mellem hver toilet pause. Efter indstilling et fast interval på to til fire timer, opretholde denne vane, især om natten, der vil give en komfortabel søvn cyklus.
  • Kegel øvelser. Disse øvelser målrette bækkenbund at give større styrke og kontrol i flere funktioner, hvoraf den ene er vandladning. Disse øvelser er enkle og let, og kan udføres på ethvert tidspunkt og sted, og resultaterne kan dukke op i så lidt som to måneder. Kegel øvelser skal udføres starter i en ung alder, da bækkenbund er stadig i form. Søg læge for en korrekt udførelse af disse øvelser.
  • Voksen bleer. Disse kan reducere risikoen for forlegenhed ved utidig udgivelser på offentlige områder.
  • Anticholigernic medicin. Disse typer af lægemidler, såsom oxybutenin og slyfenacin, mindske forekomsten af ​​spasmer i musklerne, såsom dem omkring blæren. Bivirkninger som søvnighed og mundtørhed kan forekomme, så det er bedst at konsultere din læge, før du tager disse.
  • Akupunktur. Denne form for traditionel kinesisk medicin har vist sig at være nyttige i at genvinde blærekontrol. En erfaren akupunktør vil være i stand til at lokalisere den nøjagtige pletter på kroppen, som påvirker blæren og indsætte stifter ind i det at foretage en positiv reaktion. En serie af sessioner kan resultere i en forbedret blærekapacitet samt mindske ubehag.
  • Botox indsprøjtninger. Denne populære form for kosmetisk procedure, hvor en potent toksin anvendes i små doser for at lamme musklerne og reducere rynker, bliver nu brugt til at hæmme blære muskler. Overaktive blærer vil normalt gribe uden varsel og forårsage en utidig udvisning af urin. Ved at lamme det med botulinum-toksin, vil blæren muskler bliver mindre følsom og give emnet en vis kontrol over sin vandladning. Virkningerne af Botox vil falde efter seks måneder, hvorefter en anden runde af injektioner er nødvendig. Da denne procedure er stadig nyt, skal en specialist konsulteres for korrekt dosering og efterbehandling rutine.
  • Surgery. Urethrale implantater og kunstige sphincters er blot nogle af de tilgængelige til behandling af svær inkontinens procedurer. Betragt denne fremgangsmåde, når alle andre muligheder er ineffektive.

Inkontinens kan også ramme kvinder efter fødslen, når deres bækkenbund svækkes betydeligt. Blærekontrol kan returnere hurtigere med de rigtige bækken oversvømmelse øvelser.