Sådan Trap Coyotes

Coyotes er meget snu og listige kødædere så jagt og fældefangst dem er lettere sagt end gjort. Disse skabninger har en meget følsom plet på næsen, som registrerer ukendte lugte. Denne forsvarsmekanisme kombineret med evnen til at køre fra omkring 40 til 45 miles i timen understreger endvidere vanskeligheden ved at fange prærieulve. Bliver meget kødædende, og hurtigt, skal mennesker behandle dette eventyr omhyggeligt. Mennesker skal være godt uddannet, fuldt forberedt og i højeste beredskab, når jagt prærieulve. Artiklen nedenfor og alle de skridt, der indgår i det vil lære dig, hvordan du fange prærieulve:

  • Vær forberedt. Sørg for at have dine nødvendige Coyote fældefangst værktøjer. Du skal bruge din fælde nogle camouflerer til din fælde (dække fælden fysisk og også dække dit lugt) og selvfølgelig nogle agn. Du kan få din fælde og camouflerer i jagt butikker. Det tilrådes camouflerer du måske brug for, er løv til at dække dit fælde og noget, der vil maskere lugten af ​​mennesker over hele fælde. Ud over at dække op din lugt, ikke bære nogen cologne eller duftstoffer. Hvem interesserer det, hvis du lugter dårligt efter? Mindst du fanget det. Også bringe nogle ledsagere og en vis beskyttelse. Du ønsker ikke at være alene og forsvarsløs, hvis noget går galt. Også være i ordentlig påklædning. Bær passende beskyttelse og sørg for at matche dit miljø. Efter alt, har du ikke lyst til at holde ud som en øm tommelfinger, når jagt. Desuden bringer ikke nogen teknologisk udstyr. Hvis du gør, så sørg for at sætte dem på lydløs tilstand eller slå dem fra. Den uventede støj kan forskrække prærieulve. Endelig skal du sørge for også at have hvilet dagen eller om natten før, så du er helt vågen, når du forsøger at fange prærieulve.
  • Opsætning af fælden. Meget gerne Wiley Coyote på TV forsøger at fange Road Runner, med henblik på at fælde en coyote, skal du først sætte den op. Kig efter en god stedet, som vil give dig mere camouflage (oprette din fælde af nogle buske eller hvor der er huller i jorden, så din fælde er mere skjult). Nu dække duften af ​​mennesker over fælden hjælp duften fjerne produkter fra jagt butik. Nu placere din agn (normalt et dødt dyr karkasse) på fælden. Sørg for at "sprede det jævnt", så lugten er virkelig lokkende. Nu lægge fælde i det sted, du har fundet, og dække det med naturen (blade, buske osv). Alt der er tilbage at gøre, er at vente på en intetanende coyote at falde for din fælde.
  • Forsigtig. Vær meget forsigtig, prærieulve er meget farlige dyr, der bevæger sig i flok. Så sørg for at du har nok at sikkerhedskopiere og våben hvis nogensinde noget går galt.

Jagt / fældefangst er en meget sjov sport. Uanset om du jage for at holde trofæer eller bare bevise noget, vil jagt altid være spændende. Men altid være gearet op, meget omhyggelig, opmærksom og forsigtig, når jagt. Du ved aldrig, hvad der kan gå galt. Så ved at læse dette, har du nu vide, hvordan man fælde prærieulve. Den vigtigste ting at huske er at være meget meget stille.