Sådan Train Eskimo Hvalpe

Hunde er gode ledsagere til nogen. De har bare brug for kærlighed, omsorg og en smule træning at undgå uheld. Blandt de mange hunde at vælge imellem, Eskimo hunde eller "eskies" er en af ​​de mest kærlige racer at passe. Selv om de er ganske svært at passe på grund af deres pels problemer, kan du finde dem nuttede familiemedlemmer. American eskimo hunde er kendt for at være smart, men du stadig nødt til at træne dem tidligt for at undgå adfærd spørgsmål, når de modnes. Hvis du ønsker at træne dine eskimoiske hvalpe, her er hvordan.

  • Lav en tidsplan. Alle hvalpe er mere komfortable med en rutinemæssig træning. Rutiner gør dem føle sig mere sikre, fordi de har en idé om, hvad der venter. Alle aktiviteter skal planlægges, så sørg for du kan deltage til alle dem religiøst. Ellers vil du have en meget ængstelig og forvirret hvalp, når du kommer hjem. Tildel en fast tidsplan for måltider, gåture, hvile, søvn, og legetid.
  • Har en regelmæssig motion rutine. Motion kan i høj grad gavne nogen hunde. Fysiske aktiviteter såsom ture og henter er gode afsætningsmuligheder for en Eskimo hundens energiske natur. Det gør dem tamer og mere optrådt. Gode ​​former for motion for en Eskie går, hentning, svømning, og flyve bolde. Ture er også den bedste form for motion for hunde. Start med en kort gåtur og derefter gradvist øge længder ikke overvælde din hvalp. Brug kommandoen ord og snor til korrekt træne dine eskies om, hvordan man korrekt følge kommandoer såsom sidde, ligge ned, og andre.
  • Giv forstærkninger. Forstærkninger er belønninger for god opførsel. Ligesom småbørn, eskimoiske hvalpe har brug for belønninger for deres gode opførsel, for at de hele tiden at opføre sig godt. Giv ham godbidder og ros ham godt, og du vil se en velopdragen Eskimo hvalp på ingen tid. Belønningen er stor opfordringer til at fortsætte en Eskie gode opførsel.
  • Giv ham noget at tygge på. Alle hunde har behov for at tygge, så giver en god kilde til tygge knogler eller legetøj. Eskimo hunde forbinder godt med miljøet og er meget energisk, så du kan finde dem tygge dit spisebord, hvis du ikke giver dem ordentlige genstande at tygge på.
  • Altid være konsekvent. Nøglen i uddannelse din hund godt, er at være i overensstemmelse med, hvordan du behandler ham. Hvis du giver ham mad hver familie måltid tid, så vil han altid forvente at spise hvert måltid tid. Også, hvis et familiemedlem leger med ham, så han kommer til at forvente det samme med andre familiemedlemmer. Sørg for, at andre personer i husstanden kan også deltage til din hunds behov, eller du vil se en meget forvirret og ophidset Eskie.
  • Gør ham føle sig trygge. Hund huse er nødvendige for vores venlige hunde. Ligesom mennesker, hunde skal føle sig trygge i deres huse, for at dem til at interagere ordentligt. Gør ikke din hunds hus et sted for straf ellers vil du ikke finde anvendelse til det længere.

Træning en eskimo hund er en hårdt arbejde, især med deres legende adfærd. Bare husk at have tålmodighed og nok hengivenhed for dem at få dem til at opføre sig godt.