Sådan Train en engelsk bulldog at ride en skateboard

Sådan Train en engelsk bulldog at ride en skateboard

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan man træner en engelsk bulldog at ride en skateboard? Det korte svar er, "meget nøje." Læs videre for at lære mere om det

Er din hund en god kandidat til træning?

Du har måske set en af ​​disse fantastiske videoer, der indeholder en Bully har en fantastisk tid Ridning en skateboard alle på egen hånd. Det er indlysende, at han elsker, hvad han gør. Den naturligt udadvendt karakter Bulldogs gør dem gode kandidater til denne sport, og det gør ikke ondt, at de har sådan et lavt tyngdepunkt.

Men det er vigtigt, at du respekterer din hunds naturlige anlæg, evner og personlig sundhed, når der træffes beslutning om hvilken uddannelse han velegnet til. Ikke alle Bulldog er villig eller i stand til at blive uddannet til at ride en bestyrelse, så du bliver nødt til at arbejde langsomt og beslutte, om det er noget din hund virkelig ønsker at gøre, uanset hvor meget du gerne vil ham til at ride. Når du har regnet det ud, kan du gå videre, hvis det ser ud som det rigtige at gøre.

Grundlæggende om Sådan Train en engelsk bulldog at ride en skateboard

Valg af det rigtige Skateboard

Hunde kan komme til skade, mens ridning et skateboard ligesom enhver anden atlet, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige form for bord at give den mest stabile. Til hunde, en flad skateboard uden klappen i slutningen er det rigtige valg, da bestyrelsen ikke vil vende op så meget, når din hund træder på dette område.

Vænne dit kæledyr til bestyrelsen

En af de første og vigtigste skridt til at træne en Bulldog at ride en rullebræt er at få ham brugt til bestyrelsen. Den bedste måde at gøre dette på er ved at placere bord på en fluffy dyne i dit kæledyrs beboelsesrum. Dette vil holde bestyrelsen i at rulle, og lad dit kæledyr til at træde på det eller endda sidde på det, hvis han vælger. Du kan fremme processen ved at lokke din hund til bestyrelsen med en godbid og give ham en "op" kommando. Belønne ham med ros, når han rører brættet med sine poter og især hvis han kravler på bordet for at modtage behandling. Du vil have din hund til at associere brættet med gode ting sker for ham, når han rører det.

Flytning Udenfor til Grass

Når din hund synes behageligt at røre ved bord eller klatring på det, er det tid til at gå videre til næste fase. Tag skateboard udenfor på græsset og lokke din hund til at lægge sin pote på den ved hjælp af samme behandler og "op" kommando efterfulgt af ros, når han forpligter dig. Skateboard flytter lidt på græsset, men det vil ikke være så fri rullende som det ville på fortovet. Gå langsomt på dette tidspunkt, fordi bevægelsen er bundet til at overraske din hund lidt.

Det er vigtigt at bruge så meget tid som er nødvendig for at få din hund vant til let bevægelse. Når han rutinemæssigt at anbringe sit forreste pote på brættet, kan du begynde at holde godbid lidt uden for rækkevidde, så din hund føler sig tvunget til at skubbe frem lidt for at nå det. På dette tidspunkt, gentages kommandoen "push". Dette er den grundlæggende måde at lære ham at skubbe væk i bestyrelsen af ​​ham selv. Ros ham godt for hver lille succes. Dette viser ham klart, hvad du ønsker fra ham. Du kan gradvist forlænge han skubber brættet ved at holde behandler lige uden for rækkevidde, så han er nødt til at bevæge sig fremad mere.

Udvikler sig til fortovet

Må ikke videre til træning på fortovet, indtil din hund virker meget behageligt at arbejde på græsset, og undgå ujævnt underlag. Det er den træning fase, hvor din hund er mest sandsynligt, at opretholde en skade, så holde sig tæt på ham, hvis han har brug for din hjælp. Det er også det sted, hvor du vil endelig være i stand til at bedømme, om dit kæledyr er bestemt til at blive fuldt skateboard rytter. Hvis han kan lide bevægelsen, kan han naturligvis klatre om bord for en kort tur. Ros ham godt og holde hele træningen sjov og optimistisk. Inden længe skal din hund se frem til disse møder, og vil sandsynligvis overtage drift hans skateboard på egen hånd.

Skræddersy din hunds træning

Det er de grundlæggende i hvordan man træner en engelsk bulldog at ride en skateboard. Hvad du skal huske på er, at ingen enkelt uddannelse teknik vil arbejde for hver eneste hund. Når du arbejder med dit kæledyr, er opmærksomme på, hvad der virker for dig, og se efter alternative måder at lære din hund, hvis du sidder fast på et bestemt tidspunkt. Hvis du kan holde hele oplevelsen sjov og givende, din hund er mere tilbøjelige til at lære at ride. Klik på videoen nedenfor for at se en Bulldog, der absolut elsker skateboarding.