Sådan Tråd en symaskine

En symaskine har tendens til at komme ind i syltetøj og andre problemer, når gevindskæring ikke er gjort ordentligt. Forskellige symaskiner kan have forskellige funktioner, men gevindet muligheder er ofte ens. Threading en symaskine er faktisk nemt nok, at det kan gøres nemt, selvom du aldrig har brugt en symaskine før. Følg nedenstående trin, hvordan at tråde en symaskine ordentligt.

  • Hæv nålen og trykfoden. Skal Nålen hæves så højt som det kunne. Gør dette ved at dreje håndhjulet mod din retning. Som for trykfoden, hæve den til at lade tråden jævnt passere gennem de punkter i gevind. Når du begynder syning, idet nålen ikke ender viklet.
  • Placer en trådrulle på trådrullepinden. Placer en trådrulle på den del af maskinen, kendt som spolepinden. For horisontale trådrulleholdere, så glem ikke at sætte hætten på at forhindre trådrullen i at falde af pinden.
  • Før tråden gennem gevindet punkter. Grib tråden omhyggeligt og passere det gennem de specifikke punkter for trådning på den øverste del af kabinettet. Få tråden ned spændingen lægges på venstre side af maskinen. Fra under spændingen samling, tage tråden tilbage gennem de næste punkter af gevindskæring på toppen af ​​maskinen. Før tråden mellem de to spændingsskiverne og krogen på spændingshjulet. Hvis der er en løftestang, skubbe tråden gennem det og ned gennem de punkter gevindskæring i bunden og ved toppen af ​​nålen.
  • Tråd nålen. Retningen af trådning af nålen er baseret på typen af maskinen. Få tråden gennem nåleøjet. Træk tråden til venstre.
  • Forbered spolen. Spolen er cylindrisk spole, hvorpå tråden vikles, som anvendes i en symaskine. Slap en kort længde af tråden, hvis det er nødvendigt, og placere spolen i sin sag. Træk tråden til højre i rillen på sagen. Tag tråden under spænding foråret. Sørg for, at du forlader omkring tre inches af tråden hænge ud. Når du har forberedt spolehuset, låse det på plads, og luk hals pladen. Træk et par inches af tråden ud til højre og holde det ud fra under halsen pladen.
  • Drej håndhjulet. Få tråden passerer gennem maskinen nålen. Drej håndhjulet mod din retning, indtil nålen retreats ind i spolehuset. Hold tråden og drej håndhjulet mod din retning igen. Du vil bemærke, at nålen er i højeste position. En løkke af tråden vises som nålen stiger. Den øverste tråd bør trække undertråden op. Træk trådene opad og nedad ved hjælp af tryk foden.

Test din symaskine, hvis det allerede er korrekt med gevind. Du kan bruge en gammel stykke stof for at kontrollere for korrekt trådning. En korrekt gevind symaskine sikrer gode, kvalitet sting.