Sådan Tjen penge til velgørenhed Genbrug Juice Poser

Juice poser er lavet af de milliarder hvert år. Da de donâ € ™ t nedbrydes og bliver til nyttige gødning, de ophobes som skadelige papirkurven. Du kan hjælpe med at reducere forureningen og tjene penge til velgørenhed ved at genbruge disse saft poser.

  • Danne et hold. Genbrug juice poser er lettere, når det gøres i en gruppe snarere end gjort alene. Kig efter folk, der er interesseret i din sag. Annoncer din hensigt for genanvendelse at rejse penge til velgørenhed. Spørg skoler, organisationer, virksomheder og samfund, hvis der er mennesker, der er interesseret i at hjælpe.
  • Find velgørende organisationer til at hjælpe. Der er masser af velgørende organisationer, der kan nyde godt af pengene. Hvis du donâ € ™ t kender en velgørenhedsorganisation, kigge efter dem og ved, hvad de gør, indtil du finder nogle, som du gerne hjælpe. Diskuter med dine teammedlemmer om velgørende organisationer, de er interesseret i. Ligeledes kan disse velgørende organisationer har folk whoa € ™ ll samarbejde i din genanvendelse indsats. Informere dem om din hensigt.
  • Organiser din indsats. Værket består af følgende: reklame, indsamling af saft poser, gruppere dem, genbrug dem, sælge dem, styring af mennesker, styre arbejdsgangen mv liste ned alt hvad du skal gøre, og tildele ansvar til forskellige mennesker.
  • Saml saft poser. Gå rundt og finde saft poser i skoler og områder med masser af mennesker. Opsætte skilte, der opfordrer folk til at give dig deres tomme juice poser. Steder at gå til, er skoler, offentlige steder og under events. Du kan også gå fra dør til dør og fortælle folk til at indsamle saft poser og give dem til dig.
  • Find måder at genbruge saft poser. Det materiale, juice poser er fremstillet af ligner stærk, metallisk stof. På grund af dette, er der utallige måder at omdanne disse poser til brugbare produkter. Juice poser kan skæres i ønskede former, syet og limet sammen, dekoreret, og kombineret med andre elementer. Juice poser kan vendes til tegnebøger, tasker, containere, smykker, kunstgenstande, og så videre. Brainstorm hverandre om, hvad de skal gøre. Brug din kreativitet, opfindsomhed og fantasi. Itâ € ™ s nyttigt, hvis du har kunstneriske folk med dig.
  • Sælg dine produkter. Der er masser af mennesker, der er villige til at mindske forureningen og hjælpe en velgørende organisation. Tjen penge til velgørenhed ved at sælge dine produkter til disse mennesker, samt til dem, der ønsker at prøve noget anderledes, eller har billige endnu holdbare elementer.
  • Find organisationer, der køber juice poser. Organisationer, der er miljø-bevidste ofte køber genanvendelige poster, herunder juice poser. Et eksempel er TerraCycle. Gå til deres hjemmeside på terracycle.net. Se efter drink pose brigade og registrere. Vælg den velgørenhed, du foretrækker. Hvis velgørenhed ikke er angivet, indsende den skattemæssige identifikationsnummer velgørenhed. Efter et par uger, er poser sendt til din adresse. Fyld hver pose med 100 saft poser, og sende dem til den adresse, du får på hjemmesiden. For hver juice pose du giver, er der 1-2 cent givet til velgørenhed youâ € ™ ve valgt under registreringen.

Genbrug, tjene penge, og give til velgørenhed er givende i sig selv. Tilsammen er de ekstra tilfredsstillende. Hav det sjovt med venner, mens du gør noget værdifuldt.