Sådan tilslutte penge til en bankkonto: Bankoverførsel

Mens der er gode måder at sende penge i dag, såsom PayPal, undertiden den bedste måde at overføre penge er stadig ved direkte bank til bank overførsel. Dette kunne være det bedste alternativ, for eksempel, hvis du overfører store mængder af penge til en bestemt transaktion. Eller måske er du nødt til at overføre penge fra en af ​​dine konti til en anden. Til dette formål ledningsføring penge til en anden bank er den sikreste måde at overføre penge. Her er hvordan til wire penge til en bankkonto.

Vær klar med de korrekte oplysninger, før du begynder at overføre penge mellem bankerne. Før du starter din bankoverførsel, skal du sørge for du har den præcise oplysninger om modtageren af ​​midlerne. Normalt din bank vil kræve følgende, når du overfører penge:

  • Kontonavn. Du bliver nødt til at definere navnet på den konto, du overfører penge til.
  • Kontonummer. Du bliver nødt til at levere den komplette kontonummer på modtageren.
  • Bankens navn og routing-kode. Ofte er dette omtales som Banka € ​​™ s SWIFT-kode, som er et unikt, internationalt anerkendt id, at hver bank har.
  • Nøjagtige beløb, som du ønsker at overføre

Besøg din bankfilial. Når du har alle de nødvendige oplysninger ved hånden, kan du besøge din bank, hvorfra du vil drage penge skal overføres. Hvis du vil have penge til at blive overført direkte fra din egen konto til den modtagende konto, vil du så nødt til at fylde en bankoverførsel formular, hvor du vil også nødt til at skrive dit kontonavn ned, kontotype og nummer. Nogle banker også lade dig direkte udlevere kontanter i stedet for at trække penge fra din egen konto. De fleste ville kræve, at du har en eksisterende konto i deres bank eller filial, selv om.

Gå online. Som et alternativ, og hvis din bank understøtter denne funktion, kan du også logge ind på din banka € ​​™ s netbank facilitet til at indlede en pengeoverførsel. De fleste banker vil gøre det muligt overførsler mellem dine egne konti, såsom besparelser konto til checkkonto. Nogle vil tillade overførsler fra konti inden for de samme banker. Nogle vil tillade overførsler til andre pengeinstitutter, selv om. Hvis de ikke gør det, se på andre måder at gøre pengeoverførsler online. Itâ € ™ s bedst at tjekke med din banka € ™ s kundeservice først, før du prøver denne funktion.

Betale gebyret. Så snart du sende din anmodning pengeoverførsel (enten fysisk eller online), kan du blive bedt om at betale en wire gebyr. Dette kan enten være et fast gebyr eller en procentdel af det beløb, du ønsker at sende. Du kan have dette gebyr fratrækkes de penge, du ledninger til modtageren bank. Modtageren kan også betale gebyrer til sin bank, så godt. Itâ € ™ sa god idé at bede din bank for gebyrerne for bankoverførsler. På denne måde kan du sammenligne de gebyrer mellem forskellige banker eller pengeoverførselstjenester.

Bed om en kvittering. Banken bør give dig en trykt kvittering eller slip, der bekræfter, at transaktionen har fundet sted. Du kan e-maile eller faxe en kopi af denne til modtageren til at rådgive ham om de oplysninger, han har brug for at levere sin bank, hvis nogen. Afhængigt af den type transaktion, bankoverførsler normalt tage et til to bankdage at gennemføre. Vær sikker på at du bekræfter med modtageren eller recipientâ € ™ s bank, hvis pengene held er overført. Hvis en overførsel afvises eller doesnâ € ™ t skubbe igennem, din bank vil vende tilbage dine penge, men du kan medføre ekstra gebyrer.

Der er flere måder at overføre penge til andre mennesker. Online faciliteter som PayPal og Google Checkout har gjort betalinger og endda personlige overførsler let. Men for de mest sikre transaktioner, især dem, der involverer store mængder af penge, bankoverførsler er stadig den bedste løsning.