Sådan Tilføj sunde år til dit liv

Den anti-aging industrien boomer, men der er ingen mening at leve længere, hvis du ikke kan nyde din pensionisttilværelse ved godt helbred. Mange af os tænker "aldring" sker, når vi en dag vågner op og begynder at føle gamle og symptomerne har vi synes at gå ind i en dominoeffekt - vores knogler knirke, vi udvikler smerter i kroppen eller andet sted, vi hader kørsel om natten, vi kan ikke høre, og vi begynder at spise middag på 3:30 om eftermiddagen.

Sådan Tilføj sunde år til dit liv

Det er tid til en ny måde at tænke på

Den medicinske samfund har fokuseret på behandling af kroniske sygdomme, og vende sygdomme forbundet med aldring - kræft, hjertesygdomme og diabetes. Da kræft og hjertesygdomme udgør over 50% af alle dødsfald, ville du tror, ​​du kunne leve længere, hvis du undgår disse store dræbere. Det viser sig - det er ikke det, der sker. Tørre dem ud kun øger din forventede levetid med 9 ½ år - ikke 30-40 som man kunne forvente.

Hvis du vil tilføje sunde, levende år til dit liv, er du nødt til at bremse hastigheden af ​​ældning på celleniveau - internt. Aldring og sygdom er ikke det samme. Efterhånden som vi bliver ældre, vores system langsomt forværres hvilket gør os mere sårbare over for sygdom. Her er nogle tips til at overveje:

Aging handler om, hvordan du reparere dig selv

Det handler ikke om dine systemer bryde ned, som de kan fra tid til anden, men mere om, hvordan din krop reparationer selv og din krop har de rette næringsstoffer til at gøre dette reparation job! Sørg for at du får nok C-vitamin i din kost med friske frugter og grøntsager ved hvert måltid.

Aging Happens på indersiden, Ikke Outside

Her er en hemmelighed om aldring - din sats på aldring fordobles hvert 8 år, og dit job er at styre inde såvel som udenfor at bremse hastigheden af ​​aldring. Omega-3 fedtsyrer (fiskeolie) er en stor supplement til at tage dagligt for at reducere betændelse indefra og ud.

Aldring er mere om Blandet problemer i stedet for en enkelt Problem

De små problemer kan ikke have en stor effekt her og der, men hvis de bliver værre, eller begynde at interagere med andre problemer, der er, når små sundhedsproblemer spiral i større sundhedsproblemer som regel udløst af flere forskellige årsager. Resveratrol er en kraftfuld antioxidant fremstillet af rødvin og forhindrer frie radikaler fra at angribe raske celler.

Aging kan vendes

Du kan skubbe dine systemer til at arbejde i din favør, og det er aldrig for sent at begynde at lave små ændringer, der vil have en enorm indflydelse på, hvordan du alder. Bare fordi du har lavet fejl i fortiden betyder ikke, du kan ikke vende dem. Hvis du ryger, finde en måde at holde op. Hvis du ikke drikker nok vand, finde en måde at øge dit indtag at forblive hydreret.

Udfør en god vane i 3 år

Effekten på din krop vil være som om du har gjort det hele dit liv. Inden for 3 måneder vil du begynde at mærke synlige ændringer samt fysiske.

Så lad os komme i gang! Foretag en forpligtelse til bedre mad valg, hele fødevarer og holde sig væk fra forarbejdede fødevarer så meget som muligt. Motion og vælge kosttilskud, som vil understøtte din krop og sind. Jeg ønsker dig glødende godt helbred, altid!