Sådan Tilføj Rhinestones til en billedramme

Hvis du ønsker at tilføje rhinestones til en billedramme der er flere metoder, du måske overveje. Tænk over, hvad en anden person kan lide, hvis du bruger dette som en gave. Sådan tilføjer rhinestones til en ramme.

  • Når du køber de rhinestones du vil tilføje til en billedramme, overveje at købe forskellige størrelser og farver. Rhinestones er relativt billige, og let anvendes med søm lim. Sørg for at have en anden flaske søm lim handy. Hvis du ikke er adræt fingre kan du købe en pincet designet til at holde rhinestones.
  • For projekter med børn, kan de rhinestones limes på rammer med skole lim. Mens stenene ikke kan synes at være fastgjort så godt med noget andet end søm lim, du virkelig ikke ønsker børn ved hjælp af søm lim. Dette er en stor regnvejrsdag projekt, og også en god måde at få børnene involveret i at lave gaver til andre.
  • Ved hjælp af en almindeligt stykke papir lægge ud det design, du tænker på at bruge på billedrammen. Man kan anvende former, såsom hjerter, trekanter eller firkanter. Initialer og navne er let at gøre, hvis du har en stor nok ramme. Desuden kan sætninger ske med stenene, hvis du vil lave en udstilling af en præstation i fotos.
  • Andre ideer til design kan være lige linjer af rhinestones i forskellige størrelser, eller linjer af rhinestones i forskellige farver. Rhinestones lige i hjørnerne af billedrammen kan være en udseende, du vil kunne lide. Også, kan rhinestones, der synes at drive ud af rammen på glasset i en swirly eller blomstermønster være rart.
  • Sætte rhinestones på bare hjørnerne af billederne kræver, at du beslutte, hvor mange rhinestones gøre en god hjørne. Dette er blot et personligt valg. Du kan sætte to eller tre linjer af rhinstene efterligne hjørnerne af rammen i forskellige farver, eller brug en række af større sten.
  • For at gøre blomster med rhinsten, blot placere en lille sten til midten af ​​blomsten med større sten danner en cirkel omkring midten stenen. Afstand stenene lidt fra hinanden, vil give et anderledes udseende til blomsterne. Brug to farver på ydersiden cirkel vil også tilføje appel af blomsten. Hvis du føler blomsterne brug stilke bruger små rhinsten i en tredje farve, eller farven på center sten.
  • Begynd ved at tilføje en lille mængde søm lim til det område af dit første rhinestone. Nail lim er næsten umuligt at unødig, så være temmelig sikker på at du er tilfreds med det mønster.
  • Når der dækker en hel billedramme uden brug af en bestemt design, tænke på at bruge flere størrelser af rhinestones at give din ramme lidt mere interesse.

Tilføjelse rhinestones til en billedramme er en nem projekt, der gør en dejlig gave. Hvis dette er din hensigt, overveje indpakning i en flot gaveæske, herunder anvisninger for at foretage en sådan ramme.