Sådan Tilføj penge til en PayPal-konto

I dagens høje tempo verden, du har brug for at være ajour med alle de nyeste trends og teknologi. En voksende tendens er brugen af ​​PayPal for online transaktioner. PayPal er i dag næsten lige så nødvendigt at have en almindelig bankkonto eller et kreditkort. Det er meget nemt at bruge og så sikkert som nogen af ​​de online banksystemer. Mens du bruger PayPal til at betale for varer og tjenesteydelser er helt almindeligt, at brugen af ​​PayPal på en måde svarende til Western Union, sende og modtage penge, er også en stigende tendens. Uanset om du bruger det for erhvervslivet eller personlig grund, at have en PayPal-konto er hurtigt ved at blive en af ​​de sikreste måder at sende og modtage penge online.

Tilføjelse penge til en PayPal-konto er så let som at tilføje penge til en almindelig bankkonto. For at tilføje penge til en PayPal-konto, skal du først oprette en, hvis du ikke allerede har en. Hvis du allerede har et verificeret PayPal-konto, kan du springe direkte til trin seks. For at skabe en PayPal-konto din skal bruge en gyldig e-mail-adresse og en gyldig bankkonto eller kreditkort. Når du har dem, kan du oprette din egen konto.

 1. Gå til paypal.com og klik på "Tilmeld".
 2. Vælg derefter den type konto, du ønsker at åbne. Du har et valg af en personlig konto, en firmakonto eller en premier for folk, der kun ønsker at købe og sælge online.
 3. Du vil derefter blive gik gennem processen med tilmelding og oprettelse af en ny konto.
 4. Din konto skal være knyttet til en bankkonto og verificeres (dette er forklaret under tilmeldingsprocessen).
 5. Når din konto er blevet bekræftet, kan du så begynde at bruge din nye PayPal-konto.
 6. Log ind på din konto som sædvanlig og gå til "Tilføj Funds".
 7. Vælg den relevante valgmulighed, hvor du vil midler, der skal tilsættes fra.
 8. Hvis kontoen ikke allerede findes, får du mulighed for at tilføje den.
 9. Indtast det beløb, du ønsker at overføre fra din valgte konto til din PayPal-konto.
 10. Tryk på "fortsæt".
 11. Kontroller indrejse og klik på "send".
 12. Nu du venter det tildelte antal dage for overdragelsen skal udfyldes og tjekke din konto.

Du kan nu bruge din PayPal-konto til at handle online, betale en anden PayPal bruger, overføre penge fra en PayPal-konto til en anden, og bruge din konto til at betale for ting, uanset hvor PayPal er accepteret. PayPal er meget enkel at bruge, men hvis du løber ind i problemer kan du få hjælp ved at klikke på "Kontakt os". Derfra vil du være i stand til at få levende bistand eller bistand fra kundeservice eller fra PayPal fællesskabet.