Sådan Tile et brusebad mur

Sådan Tile et brusebad mur

Hvis du spekulerer på, hvordan at flise et brusebad mur, fordi du har planer om selv at tackle projektet, vil du sandsynligvis blive overrasket over at høre, at du kan udføre denne opgave selv inden for en weekend.

Fastsættes dine fliser

Inden du starter nogen flise installation, skal du udfylde, hvad der er kendt som en tør layout. En tør layout består af æglæggende dine fliser i det mønster, du kommer til at installere dem uden mørtel. Dette vil hjælpe dig finde ud af placeringen af ​​fliser, hvor mange fliser at klippe og hvor stor din injektionsmørtel leddene skal være.

For at starte din tørre layout, måle bruser væg du har planer om fliser. Mark off et areal af samme størrelse på en nærliggende arbejdsbord eller gulv, så du har en plads til at lægge fliser på.

Den første flise du lå, både i dit tørre layout og i bruser, skal placeres i bunden, midten af ​​væggen. Læg din næste fliser jævnt ud til hver side og derover. Dette vil give dig en afbalanceret layout med udskæringer af samme størrelse på begge sider af bruseren. Når du installerer flise på tre bruser vægge, start med bagvæggen først.

Skæring og Boring din Tile

En del af at installere flise på en bruser væg omfatter skære fliser til at passe og skære huller til din VVS at komme igennem. Din bruser ventil, brusehoved og eventuelt en balje tud bliver alle nødt til at komme gennem din flise, og du bliver nødt til at gøre plads til det.

Når du måler din bruser vægge til tørre layout, bør du også måle og markere, hvor VVS vil gå. Som du lægge dine fliser i tørre layout, vil du være at gøre alle de nødvendige udskæringer, før du begynder fliser.

Skæring fliser til at passe på siderne af bruseren er lettere; blot klippe lige linjer på en flise sav. Du kan leje en flise sav fra din lokale home forbedring butik til jobbet. Skæring huller til din VVS er lidt mere tidskrævende, men absolut muligt.

Start med at markere det sted, hvor VVS vil gå med en blyant. Dernæst finde centrum af hvor hullet vil være på flisen. Større fliser kan have behov for en egentlig hul boret i flisen; mindre fliser kan kun brug for en side af flisen skæres væk. I førstnævnte tilfælde vil du bore et hul med en diamant boret ind i midten af ​​flisen; dette vil give dig mulighed for at skære en stor nok hul. I begge tilfælde kan du bruge flise Nippers til at skære væk flisen, indtil du får en stor nok åbning for VVS til at komme igennem. Må ikke bekymre dig om at gøre det perfekt; ventilen frontplade og våben vil dække dine huller.

Fliselægning en bruser væg

Når du har fuldført dit layout og gjort alle dine nedskæringer, er det tid at begynde at fliser. Før du begynder, skal du kontrollere, du har den rigtige lim til opgaven. Keramiske væg flise kan monteres med mastiks, en forblandet væg fliser forbindelse. Sten fliser, såsom marmor, kalksten eller skifer skal bruge en hvid, tynd sæt mørtel. Grøn og sort marmor fliser brug for en hvid epoxy tynde sæt mørtel og glas fliser skal bruge en hvid, latex tilsætningsstof tynde sæt mørtel. At vælge den rigtige mørtel er vigtigt, fordi du vil have din flise job at holde.

Spred en lille mængde mørtel langs bunden midten af ​​bruser væg og kam mørtel med den takkede side af murske. Kammene du producerer bør være ensartet i højden. Hvis du installerer glas fliser, udjævne disse kamme ud igen, før du installerer; enhver anden flise skal presses ind i ryggene. Tryk fliserne én efter én ind i mørtel i den samme layout, du bestemmes af din tørre layout. Twist hver flise lidt på plads for at sikre en god obligation med mørtel. Stor format fliser, ligesom porcelæn eller sten fliser, bør blive slået ind i væggen med en trækølle.

Fortsæt sprede lidt mørtel på et tidspunkt og trykke fliser i det mønster, du bestemmes indtil væggen er dækket. Giv mørtel omkring 24 timer at tørre, før du injektionsmørtel dine fliser, og husk at køre en perle af caulk i ethvert 90 graders vinkel til at hjælpe fliserne bevæge sig i tilfælde af huset afvikling.

Ved at lære at flise bruser væg, kan du spare en masse penge, som ellers ville gå til en installatør. Tag din tid, dobbelttjekke alle dine mål og klæbestoffer og du har en smuk ny bruser væg på ingen tid.