Sådan Tile Din hele badeværelset

Tilføjelse af nye fliser til dit badeværelse er en af ​​den bedste måde at nemt ændre udseendet af dit badeværelse. Du kan endda gøre dit badeværelse se endnu større blot ved at vælge den rigtige flise farve og design. Hera € ™ s hvordan du kan tilføje fliser til dit badeværelse.

  • Inventar. Før noget andet, skal du fjerne alle de installationer, der er knyttet til badeværelset. Disse omfatter normalt bruser døren, toilet, vask, og alle andre genstande, der er knyttet til væggen og til badeværelset gulvet. På denne måde vil du være i stand til at anvende fliserne helt uden at skulle skære igennem fliserne til at passe formen af ​​armaturet, som er faktisk en langt mere vanskelig proces. Prøv at rengøre og tørre badeværelset, før du fjerner inventar, så de ikke vil dryppe.
  • Sheet rock. Dernæst skal du anvende et nyt lag af ark rock over dine vægge og dit gulv. Arket klippe vil holde vand i at trænge gennem vægge og gulv. Hvis du kun renovering af badeværelset, og der er allerede nogle ark rock installeret afgøre, om disse ark rock er stadig i god stand, eller hvis det allerede skal udskiftes. Brug tunge lim til at installere ark rock, og sørg for, at du tilføjer kalfatring på sømmene, så vandet ikke vil passere gennem kanterne.
  • Shower base. Nu skal du installere bruser base i badeværelset. Sørg for at du tilslutter alle de rør, der fører vand i brusehovedet, og alle de rør, som dræner vandet ud. Bruseren basen vil blive dækket med fliser, hvilket er hvorfor de skal anvendes, før du lægge ud fliserne.
  • Tiling retning. Nu kan du faktisk begynde at tilføje fliserne. Hvis du vil tilføje fliserne, starter fra den bagerste del af badeværelset. Arbejde på væggene først, startende fra den nederste del af væggen, og så til sidst klatre din vej op ad væggen. Efter tilsætning af fliser på væggen, tilføje fliserne for gulve, startende fra tilbage hele vejen frem. Brug flydende negle, der er designet til fliser for at få brikkerne til at holde sig til væggene. Husk, at når du bruger fliser, kan illusionen om en større plads opnås ved at bruge større fliser.
  • Fuger. Nu hvor du har vedhæftet fliserne, så sørg for, at du linje sømmene på hver flise med nogle fuger. Start med væggene, og derefter ordet. Start fra den øverste del af væggen, og derefter arbejde dig nedad. For gulvfliser, starte fra den bageste del af gulvet, så tomme din vej til fronten.

Efter injektionsmørtel er tørret, du geninstallerer vask, toilet, og de andre anlæg, driftsmateriel, som du har fjernet fra badeværelset. Med disse enkle trin, bør du være i stand til nemt anvende fliser til dit badeværelse. Sørg for at du tildele mindst en hel dag for hele fliser processen.