Sådan Tie Sofa Springs

Hvis du har en favorit gammel sofa og youâ € ™ ikke re helt klar til at skille sig af med det, overveje at give det nyt liv ved at retying sofa fjedre. Dette projekt vil tage nogen tid, især hvis ita € ™ s din første gang at tackle et projekt som dette. En møbelpolstrer tager flere år at mestre denne.

Grundlæggende måde at binde sofa fjedre er ved hjælp af en fed hitch knude. Processen gentages pr foråret spole hele sædet, hvilket er hvorfor det er kedeligt arbejde. Hera € ™ s hvordan man binder sofa fjedre.

  1. Få den stol, du ønsker at arbejde på og har en klar rum, hvor du vil arbejde. Sørg for at sætte på nogle workmanâ € ™ s handsker, da du bliver nødt til at beskytte dine hænder. Du skal også bruge tænger og sakse til at afskære de gamle fjedre.
  2. Fjern polstring og polstring af stolen, du arbejder på. Mål højden af ​​den gamle fjeder, så du ved, hvor meget kompression, du har brug, når du binde det tilbage. Fjern de gamle fjedre, stropper og gamle negle. Dette vil efterlade dig med blot rammen af ​​stolen.
  3. Når du gør dette, skal hver række af fjedre bestå af ét sammenhængende sejlgarn. Også, når afsluttet, skal garnet være stramt uden slæk og fjedrene skal være i stand til at springe lige op og ned jævnt for at tillade kompression.
  4. Mål dybden eller sædet, fra for til bag og formere sig, at antallet af fire. Det er længden af ​​sejlgarn, du får brug for.
  5. Forskyd søm eller polstring tack på forsiden og bagsiden stel af sædet, sætte to søm i ryggen og tre i front. Don € ™ t køre neglene i hele vejen. Skaf den ene ende af tråden på den ene ende af sømmet med en fed hitch knude og hammer det igennem. Du vil nu tråde sejlgarn tilbage til fronten, så senere side til side så diagonalt på hver side. Det er derfor, ita € ™ s kaldes en 8 vejs sejlgarn. Dette giver den mest sikre støtte. Når du flytter sejlgarn, det ombrydes omkring hvert forår.
  6. At binde fjedrene på sejlgarn, bliver du nødt til at gøre en fed hitch knude. For at gøre det, loop garnet rundt om foråret. Pak sejlgarn under fjederen og træk den op igen og skubbe den tilbage med den første sløjfe bagved. Placer højre side af sejlgarn under venstre side af sejlgarn, danner en X og træk venstre side op for at sikre det. Klik på dette link for at se en animation: animatedknots.com.
  7. Gentag processen for alle kilder. Når du er færdig, bliver hvert forår sikkert forbundet til foråret ved siden af.

Dette projekt tager et stykke tid, men når du får hænge af det, youâ € ™ ll se, at det kan gøres med en smule tålmodighed og indsats. Hvis du finder dette projekt for overvældende, end overveje at bringe den stol eller sofa i en professionel, men være parat til at betale præmien. Din sidste udvej er at smide det ud og købe en ny. Valget er dit.