Sådan Tal med dit barn om autisme

Sådan Tal med dit barn om autisme


Det kan være svært at vide, hvad de skal sige, når det er tid til at tale med dit barn om at have autisme. Et stigende antal mennesker i autisme samfund se gennemgribende udviklingsforstyrrelser som mere end sundhedsmæssige betingelser; nogle betragter dem som identiteter, der har mange positive aspekter. Uanset om du ser det som et sundhedsproblem eller en identitet, kan du forklare den betingelse til dit barn på en måde, som både oplysende og bemyndigelse.

Sådan Tal med dit barn om autisme

Når du beslutter dig for at fortælle dit barn, at han eller hun har autisme, kan det hjælpe at konsultere en terapeut eller læge først for ideer til, hvordan man griber emnet. Terapeuten eller lægen kan give anbefalinger baseret på dit barns særlige situation og funktionsniveau. Nogle terapeuter vil endda give scripts til at hjælpe med at guide forældre gennem diskussioner om autisme med deres autistiske børn.

Det bedste tidspunkt at tale med et barn om at have autisme varierer afhængigt af sværhedsgraden af ​​barnets autisme. Dit barns terapeut eller læge kan hjælpe dig med at afgøre, om dit barn er klar til denne diskussion. Men hvis du ender med at have din første samtale om autisme uplanlagte, såsom at barnet overhører en diskussion eller en søskende fortæller barnet om autisme, kan du stadig starte dialogen på en positiv måde. Hvis du havde en ikke-planlagt diskussion, gik ikke så godt, høre terapeut og derefter følge hendes anbefalinger for at genstarte dialogued.

Præsentere Autisme på en positiv måde

Din opfattelse er vigtigt, og det kan have en indvirkning på dit barn. Prøv at undgå at blive alt for følelsesladet, da angst eller sorg, at du kan føle om situationen kan forårsage nød. Vær optimistisk og holde forklaringerne på det niveau dit barn kan forstå, baseret på terapeuten henstillinger. Du kan præsentere autisme som en forskel, ikke nødvendigvis som et handicap.

Udvekslingen indebærer ikke lyve; du er simpelthen præsentere autisme på en måde, der bygger barnets selvtillid. Du bør dog stadig forklare de begrænsninger fremlagt af autisme symptomer, men på en måde, der lader dit barn ved, at han kan have resultater og leve et tilfredsstillende liv.

Diskussion Symptomer

Det kan være svært at forblive optimistisk, når du forklarer symptomerne på autisme til dit barn. Her er nogle tips til at diskutere autisme symptomer med dit barn:

  • Du behøver ikke at forklare hver autisme symptom i detaljer. Giv barnet en generel idé om symptomerne og derefter tage fat, hvor godt barnet har håndteret symptomerne. For eksempel, når vi diskuterer problemer med at tale og kommunikation spørgsmål, kan du sige, "Picture kort hjælper dig med at fortælle os, hvad du ønsker."
  • Præsentere et positivt aspekt af et symptom, når det er muligt. For eksempel kan barnet have en favorit emne eller aktivitet, som han kan bo usædvanligt fokuseret på i timevis, såsom huske ruter på US Highway systemet kort. Lad ham vide, at hans talent for at huske disse detaljer er på grund af autisme.
  • Tal om, hvordan autisme er også en identitet, og at der er et helt samfund af mennesker, der favner de unikke træk, der adskiller autisme fra neurotypical (nonaustistic) verden.
  • Lad barnet vide, at selv om autisme symptomer kan give begrænsninger i visse områder, kan barnet håndtere dem og opnå store ting.

Disse tips er en vejledning, men de er ikke beregnet til at erstatte en terapeut eller lægens råd. Vær sikker på at drøfte, hvordan til at tale med dit barn om autisme symptomer med dit barns terapeut eller læge.

Besvarelse vanskelige spørgsmål

Når et barn spørger et svært spørgsmål om hendes autisme, kan du ønsker at udskyde besvare det, indtil du kan høre barnets terapeut. Højtfungerende børn med autisme kan have en hel spørgsmål. Her er nogle forslag til, hvordan man kan besvare nogle almindelige vanskelige spørgsmål, som du kan gå over med en professionel:

  • "Er jeg slået?" Du behøver ikke at bruge ordet "handicap", når man indfører ideen om autisme til dit barn. Men hvis dit barn spørger, om hun er deaktiveret, kan du fortælle hende, at mens autisme er teknisk et handicap og medicinske tilstand, vil det ikke stoppe hende fra at opnå store ting i hendes liv.
  • "Vil jeg have autisme evigt?" Du kan forklare, at hun altid vil have autisme, og det er en del af det, der gør hende til den specielle person, hun er.
  • "Vil jeg nogensinde leve på min egen?" Du kan lade dit barn vide, at et betydeligt antal af voksne med autisme i effektiv behandling program leve uafhængigt, har karrierer og familier.

At tale med Nonautistic Søskende om autisme

Når du forklare dine nonautistic børn om en søskende er autisme, er det vigtigt at forblive positiv. Forklar, hvad autisme er, og hvordan det autistiske barn ser verden. Det hjælper dem til bedre at forstå deres søskende tilstand. Informere dem om de positive aspekter ved autisme, såsom et særligt talent for minder datoer. Hold en konstant dialog kommer til at forhindre, at nonautistic børn fra at få overvældet fra de krav i dagligdagen.

En note om Nonverbal Børn

Husk på, at nonverbale børn kan forstå, hvad folk siger. Altid tale om dit barns tilstand med bevidstheden om, at han eller hun ved, hvad du siger. Børn med autisme er ofte følsomme over for følelser og adfærd af mennesker omkring dem, selvom de måske ikke nødvendigvis åbenlyse svar.

At tale med dit barn om at have autisme kan være en positiv oplevelse. Forberede omhyggeligt for det og arbejde med dit barns terapeut eller læge for at finde den bedste måde at nå dit barn.