Sådan Tag perfekte billeder for babyer

Sådan Tag perfekte billeder for babyer

Ved at lære at tage de perfekte billeder til babyer, du vil være i stand til at bevare værdifulde øjeblikke, der vil vare hele livet.

Sådan Tag perfekte billeder for babyer

Din nye bundt af glæde er her endelig. Han er sund, glad, og du ønsker at dele sin nuttethed med verden. Så hvordan kan du tage de perfekte billeder til babyer?

Ved at følge disse foto tips, er du garanteret at gøre dit barns album skinne:

Belysning

God belysning er nøglen til flotte billeder. Uanset om du fotografere en 10 dage gammel eller en 10-måneder gammel baby, er det vigtigt at have en ordentlig belysning. Vælg naturligt lys, når det er muligt. Brug af kameraets blitz til at belyse en scene vil gøre motivet ser flad. Babyer er bløde og runde. Når du optager med blitz, du mindske denne dybde. For at fange din cutie i det bedst mulige lys, flytte hende i nærheden af ​​et vindue eller en lampe. Undgå hårde, direkte lys. I stedet placere din tot så hun er badet i blødt lys. Brug af naturligt lys vil producere mere realistiske udseende farver, især med hudfarve, øjne og tøj.

Angles

Dine billeder vil forbedre eksponentielt, hvis du skyder dem fra dit barns øjenhøjde. Når du tager billeder stående op med kameraet pegende nedad på dit spædbarn, du fremhæve størrelsen forskel og give en fritliggende perspektiv. Kom ned til dit barns niveau vil give dig mulighed for at fange æstetisk rige billeder og forvrængningen minimeres. Hvis dit barn kan se dig, er der større chance for, at hun vil gøre øjenkontakt med dig. Placer din baby på sengen eller på gulvet og komme tæt på hende. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at fange uvurderlige ansigtsudtryk på hendes niveau.

Poses

Der er kun så mange skud, du kan tage din baby sidde i sin karriere, inden de begynder at se kedelig. Du kan krydre dine fotos ved at stille din baby. Fra fødsel til ca. 3 måneder, kan du roligt stille dit spædbarn uden at bekymre sig, at han vil flytte ud af rammen. Dette er den ideelle alder for at fange billeder af dit barn interagerer med hans hænder, fødder, fingre, tæer, næse og ører. For at styrke en simpel skudt af dit barn at opdage hans nye verden, overveje at placere ham i søde positurer, herunder:

 • Skjules i en kurv eller kasse omgivet af legetøj
 • Sidder i en pulje af plastik kugler
 • Tilbagelænet i en stol ved siden af ​​hans foretrukne fyldte dyr
 • Svøbt i armene på en elsket
 • Nusset op ved siden af ​​familiens kæledyr
 • Kigger ud fra under et tæppe
 • Sidder i et felt af blomster

Redskaber

Når dit barn er placeret i et sikkert og behageligt område, derefter overveje jazzing dine billeder med nogle enkle rekvisitter. Vælg et element dit barn er bekendt med, såsom:

 • En favorit tæppe
 • Legetøj
 • Book
 • Udstoppet dyr
 • Blomster
 • Bolde

Personalisering barns foto med rekvisitter er en fantastisk måde at skabe en mindeværdig billede. Derudover kan det også hjælpe dit barn føler sig godt tilpas under en fotooptagelse. Men du behøver ikke at trække dit barns legetøj samling sammen til hver fotooptagelse; ofte et lille barn leger med et emne så simpelt som en klippe kan gøre for en fantastisk portræt.

Tålmodighed

Babyer er fænomenale foto emner. Men de er ofte de mest udfordrende at arbejde med. Det er derfor, det er så vigtigt at udvise tålmodighed, når du optager unge. Forskellige børn reagerer forskelligt på kameraer. Nøglen til at få en stor skud på rekordtid er at gøre processen så naturlig som muligt. Jo mindre et barn er klar over kameraets tilstedeværelse, mere naturlig og udtryksfuld han vil være.

Fokus på at tage billeder af dit barn er involveret i dagligdags aktiviteter, såsom at spise, sove eller se på et objekt. Hvis du er fast besluttet for at få dit barn til at se direkte på kameraet, så spørg andre om at ringe til dit barns navn, bølge et stykke legetøj eller ryste en rangle i nærheden af ​​kameraet.

Kamera Tips

Du behøver ikke at investere i et dyrt kamera til at indfange søde billeder af din baby. Du kan slippe af sted med at eje en moderat prissat kamera, hvis du ved hvordan man bruger alle sine funktioner til din fordel. Læs din ejere manual omhyggeligt og sætte dig ind i kameraets funktioner.

Du har heller ikke brug for at bruge et bundt på fancy foto tilbehør. Men to ting du måske overveje at købe er:

 • Teleobjektiv --a lang linse er praktisk, når du ikke vil have barnet til at være opmærksom på din tilstedeværelse. Hvis du ikke invaderer dit barns plads, kan hun fortsætte med sine aktiviteter, og du vil være i stand til at fange charmerende fotos med naturlige udtryk.
 • Stativ --Floor stående stativer kan købes for mindre end $ 30. Denne lille investering vil give store udbetalinger i form af skarpe billeder af dit barn. Uden et stativ, du risikerer at ryste kameraet, hvilket resulterer i slørede billeder.

Snap til det

Babyer vokser op hurtigt, så fokusere på at fange så mange skud som du kan nu. Dette vil hjælpe dig med at huske det magiske af barndommen længe efter dine børn flytter hjemmefra.