Sådan Sy Patches på en t-shirt

Sådan Sy Patches på en t-shirt

Moderne mennesker har fået ind i fad med at sætte pletter på deres tøj som et udtryk for kunst, og selv når hullerne ikke er til stede. Du kan se pletter på deres kasketter, bukser, nederdele og skjorter. Patches tilføje accent og personlighed til dit tøj. Syning pletter på forskellige typer af tøj og stof er relativt let at gøre, og skal kun den grundlæggende sting. Det er også en meget behagelig og afslappende hobby, der blot kræver en nål og tråd, valgte plaster, og en smule kreativitet og tålmodighed. Patches kan manuelt syet eller maskine syet. Uanset hvad, her er de generelle retningslinjer.

  1. Køb en patch fra et stof eller håndværk butik, eller måske du bare ønsker at skære en lille del fra en gammel skjorte med det design, du ønsker. Vælg et design, der vil matche din skjorte.
  2. Placer skjorte på en flad overflade og forberede nål og tråd. For at holde plasteret falder ned, kan du ønsker at tape det på eller bruge pins alle i hele kanten af ​​plasteret, før du har formået at helt sy det på din skjorte.
  3. Det er vigtigt, at din tråd har lignende farver, der vil blande godt med plaster og skjorten.
  4. Hvis du har købt en færdig patch, vil du bemærke, at det allerede har masker på kanterne. Det er meningen at guide dig, hvor du kommer til at sy at gøre det ser pænere. Nu, hvis du har skåret en patch fra gamle tøj, sy i midten af ​​designet for at holde det ikke trævler. Hold en vis afstand ikke så tæt på kanterne.
  5. Begynd at sy fra indersiden af ​​trøjen og Stik nålen igennem plasteret. Hold dine masker små og proportioneret for at få pænere resultater. Hvis plasteret er for tyk for dig at sy igennem det manuelt, så prøv at bruge en symaskine. Dette vil gøre din syning meget lettere.
  6. Husk at have kun et lag af skjorten, når de lægger plasteret og skjorte sammen. Der er sjove tilfælde, når folk ophidset vil afslutte syningen på deres patches og bære deres skræddersyede skjorter, men ender med at sy de forreste og bageste dele af skjorte sammen. Også gøre fjerne tapen eller ben mellem skjorten og plasteret, når du er færdig med at sy.
  7. Hvis du har brug for at dække et hul i din foretrukne skjorte, den første ting at gøre er at omhyggeligt tape hullet tæt på at gøre stoffet fladt. Sørg for at du efterlader ingen huller overhovedet at holde tøj fra vridning. Find en patch større end hullet. Hvis ikke gjort præcist, kan det beskadige hele skjorte. Vær opmærksom på, at du stadig vil have din skjorte til at se smarte og stilfulde, så du må hellere vælge en temmelig lidt god patch. Tag båndet, når du er færdig med at fastgøre plasteret.

Indret din egen tøj kan være sjovt. Det kræver kun en lille smule fantasi.