Sådan Sy med Velvet

Velvet er en af ​​de mest elegante tekstiler derude. Det er en meget let stof, der føles meget godt at røre ved. Velvet kan være fremstillet af silke eller bomuld. Syntetiske typer er lavet af polyester, nylon, acetat, syntetiske og naturlige fibre, og nogle andre.

I fortiden, fløjl symboliseret adel. De siger vævning af fløjl begyndte i middelalderen Kashmir i det fjortende århundrede. I dag er fløjl bruges til at lave smukke kjoler, tasker og dekoration. Selv om en smule dyrt, kan du nemt få fløjl.

Men på grund af, hvordan fløjl er lavet, kan det være vanskeligt at arbejde med, hvis du syr med det. Nedenfor er et par tips om, hvordan at sy med fløjl:

  • Opret minimal design og stilarter. Da fløjl er meget delikat at arbejde med, ville det være bedst at oprette minimale design. Snittet bør ikke være for stramt på kroppen. Opret designs med draperede styles eller bløde folder og rynker.
  • Opret bestemte mønstre. Du ønsker ikke at rippe ud sting fra din fløjl, fordi det vil ødelægge teksturen af ​​stoffet. Sørg for, at du ved det design, du ønsker, ved hjerte og at du har et mønster klar til brug, når du begynder at sy med din fløjl stof.
  • Markér stoffet ordentligt. Når mærkning din stof til syning, kan du bruge en tailorâ € ™ s kridt eller tailorâ € ™ s blyant på den forkerte side, med tailorâ € ™ s stifter eller basted sømme med silketråd, eller tråd sporing. Snip gennem stoffet at markere hak. For at markere retningen af ​​lur, kan du bruge kridt eller sæbe på Fabrica € ™ s forkerte side.
  • Skær stoffet ordentligt. Du kan gøre dette ved at bruge mønster stykker, du har foretaget. Da fløjl har lur, kan du bruge denne til at beslutte, om du ønsker en lysere eller mørkere farvet endelige output. Skær stoffet med lur går op, hvis du ønsker det mørkere, eller gå ned til en bedre fornemmelse og lysere nuance.
  • Tryk på fløjl fint. At trykke på dit fløjl, skal du bruge et dampstrygejern. Velvet er strøget på forkerte side på en overflade, der er dækket med stift eller tykt stof som frise eller et frotté håndklæde damp.
  • Sy sømmene med lim. For at sy fløjl med andre stof eller foring, bruge lim spray på de rigtige sider af stoffet eller stofstykker og midlertidigt holde dem sammen. Du kan også først baste det med silketråd. Men når du syr to stykker fløjl stof sammen med sømme, bruge hånd-basting metode, løsne spændingen i din symaskine, skal du bruge en omvandrende, Teflon, eller rulle fod til din maskine, stoppe i mellem syning, eller brug en silkepapir mellem de stoffer eller mellem stoffet og maskinen.
  • Brug den korrekte nål størrelse og tråd, når syning. Når du arbejder med fløjl, skal du bruge en 70 / 10H eller 80 / 20H størrelse nål og sy efter retningen af ​​lur. Du bliver også nødt til at bruge en walking trykfod til din maskine for at gøre stoffet flyde gennem jævnt. Den rette tråd at bruge med fløjl er 100 procent bomuld eller silke.
  • Lad stoffet hvile før oplægning. Hvis du ønsker at afslutte dit projekt med Hemming, lad stoffet hænge først i mindst en dag. Brug bomuld for at støtte folderne i din hem og dampstrygejern stoffet før du arbejder på dem. Hvis det er nødvendigt, hånd sy stedet for at bruge maskinen.

Følg disse tips, når du arbejder med fløjl og du vil ikke ende med at ruinere det og spilder stoffet. Held og lykke!