Sådan Sy læder på en standard symaskine

Læder er et meget vanskeligt materiale at sy med. Men fordi det er holdbart, det kan bruges til mange ting i dit hjem eller til at lave tøj. Der er symaskiner, der er lavet specielt til læder, men hvis du ikke har planer om udgifterne på det, kan du stadig bruge din standard symaskine til at arbejde med det.

Her er nogle tips om syning læder ved hjælp af en standard symaskine:

  • Begynd syning omkring en halv tomme fra kanten af læderet. Fordi læder er et meget tykt materiale, vil du have svært ved at håndtere det, når du syr med maskinen. Brug halv tomme godtgørelse til at holde læderet, mens du syr igennem det. Gå tilbage til den del, du forlod ud tidligere, efter at du er færdig syning. Sørg for at indstille din symaskine i bakgear, inden du syr som sædvanlig for at sikre, at dine masker er sikre.
  • Brug den korrekte type tråd, når du syr. Den rette tråd til at bruge, når du syr læder er naturligvis en stærk en. Sørg for, at tråden er holdbar, så den ikke knækker, når du syr gennem læderet. En stærk tråd er lavet af polyester. Du kan bruge Rayon, quiltning eller broderitråd i stedet for den normale bomuld. Du kan prøve at teste din tråd for at være sikker. Gør dette ved at trække i tråden før du bruger det på maskinen. Hvis det bryder, når du trækker den, så kan du ikke bruge det til læder.
  • Brug den korrekte nål størrelse. Brug en størrelse 11, 14, 16 eller 18 symaskine nål, når der arbejdes med læder. Hvis du syr gennem mere end ét stykke læder, bruge mindre størrelse nåle.
  • Juster stingbredden. Når du arbejder med læder, skal du indstille dine masker bredere. Sæt den til mindst 4 til maksimalt 6. Hvis du indstiller dine masker at indsnævre, vil det ødelægge læderet og udsætte det for let rippe.
  • Juster trådspændingen. Juster trådspændingen til den indstilling, der vil fungere bedst med din læder. Der er ingen standard indstilling, da det vil variere, afhængigt af hvordan du vil have det til at gå.
  • Test din nål, tråd, og stingbredden. Test altid dine nåle, inden du syr gennem din læder helt. Du ville ikke ønsker at have den pause i midten af ​​dit arbejde. Find den perfekte kombination af nål og tråd størrelse, stingbredde og trådspænding for at sikre, at det vil køre problemfrit på læder.
  • Brug ordentlige materialer, når de lægger brikkerne sammen. Når sætte læder stykker eller mønstre på læder stykker, vil du ikke være i stand til at bruge nåle, som du plejer. Brug bindemiddel klip eller læder tape til at holde brikkerne sammen.
  • Brug skrot stof eller baby pulver til at håndtere din læder. Overbrusning baby pulver på dit arbejdsområde eller stykker stof under din læder vil gøre at flytte den rundt glattere. Teksturen af ​​læder holder det glider rundt, hvilket gør at arbejde med det mere vanskeligt.
  • Brug sølv eller sort penne at markere læder. Hvis du har brug for at gøre markeringer på læderet, bruge en sølv eller sort markør for at gøre det. Husk at gøre dette på bagsiden af ​​læderet.

Bare følg disse tips, når du arbejder med læder på din standard symaskine, og du vil minimere vanskeligheden ved syning gennem det. Held og lykke!