Sådan Sy en Pocket Protector

Pocket beskyttere er tarme, der kan indeholde skriveredskaber som blyanter og kuglepenne. De er bærbare og bekvemt som de er i stand til at passe i brystet lommer af dine skjorter. Dette produkt kan være lavet af forskellige materialer som plast og stof. Førstnævnte er den mest anbefales som penne uventet lække. Pocket beskyttere plejede at være populære i 1950â € ™ s, men når penne, der er testet til at være lækagetætte kom ud, at produktet langsomt falmet. Hvis du finder det nyttigt og praktisk for dine kuglepenne, så er du måske være interesseret i at gøre en selv. Bare læs videre instruktionerne nedenfor og youâ € ™ ll komme til at have din egen lomme beskytter.

  • Forbered dine materialer. For en lettere DIY procedure, skal du bruge et stof til nemmere at sy. Bare sørg for, at det er stiv som en dyne. For en glattere overflade, så brug en tråd, der passer, der matcher din Fabrica € ™ s farve. Brug skarp saks for glattere stof skære så godt.
  • Klip dit stof. Mål dit stof med 3,75 x 5 inches. Skær det som dette ville være det forreste område af din beskytter. For ryggen, måle stof 3,75 x 7 inches og klippe den. Mål et stykke på 3 x 6 inches. Skær det også, da dette vil være den hængende del, der vil sikre din protectorâ € ™ s position i lommen.
  • Sæt stoffer i position. Sæt 2 stof, foran og bagpå, sammen med fronten på toppen. Sørg for, at deres højre sider er ude. Linie kanterne op og lægge stifter for at gøre dem sikker. Du vil se, at ryggen stof er højere end din front stof.
  • Sy kanterne. Sæt med gevind nål fra bagsiden og begynde at sy til fronten. Så meget som muligt, gøre dine masker rene og lige så din protectorâ € ™ s kanter vil være lige og uanfægtet. Bare fortsæt med at sy, indtil de tre kanter, den venstre og højre side samt bunden, er syet. Medtag ikke den øverste kant.
  • Arbejdet med den sidste stofstykke. Få din sidste stykke stof og fold det på midten. Sætte dette over den forreste stof. Sørg for, at halvdelen af ​​din foldede stof er inde i din beskytter, og den anden halvdel hænger over foran.
  • Fastgør stofstykke. Sy det sidste stykke til den forreste stof ved at sy det øverste område. De i undervisningen størrelser er kun de anbefalede målinger monteret for almindelige lommer. Du kan altid gøre din lomme beskytter større, så længe det passer til din lomme. Du kan endda gøre det funky og farverige, så det rent faktisk går op som en trendy tilbehør. Hvis du har et andet materiale, som ikke absorberer blæk eller flydende, kan du bruge det, så længe du er i stand til at sy det ordentligt. Tykkere sytråd kan også anvendes, især med tykkere materialer, så længe du har den nål til det. Det kan gøre dine masker mere robuste. Du kan også tilføje dekorationer hvis du føler dig kreativ lige så længe de ikke griber ind med beskytteren glider over lommen.