Sådan Sy bogstaver på Letterman s Jacket

For enhver gymnasieelev i en aktivitet, Letterman bogstaver er en vigtig del af at vise resultater. Breve er givet væk og solgt til at blive syet til en Letterman jakke, så lade dem sidde gør din atlet / klub medlem noget godt. Syning dem er let, og kan gøres på mindre end en time.

Hvis du har en symaskine, er du et skridt foran i spillet, men de kan gøres i hånden så godt. Det første og vigtigste skridt er at sætte alt ud. Find det sted, du ønsker at vise brevet og sørg for at det kan ses, når jakken bliver slidt. Typisk breve selv gå på venstre bryst og numre gå på muffen lige under skulderen, mens navne, fuld ord og noget tilovers går på bagsiden. For mere præcision, kan du indstille bogstav på plads, og enten sikkerhedsnål den ned eller spore den med en hvid stof blyant (markeringerne kommer af med en klud og vand).

Dernæst skal du købe nogle robust tråd. Din bedste chance er at finde tråd, der passer skolen eller jakke farver. Hvis du ikke kan få fat i disse farver, så sort eller hvid tråd vil arbejde. Nålen du bruger, er også vigtig. Sørg for at det er tyk og robust nok til at gøre det gennem ikke blot brevet, men den tykke jakke materiale samt.

Hvis du bruger en symaskine, tråd maskinen som du ville gøre med ethvert andet materiale. Sørg for, at linje af tråd bliver syet tæt på kanten af ​​brevet, så du vil holde en lige linje. Den type søm er op til dig, men anbefales en pisk søm. Drej ikke hele jakken rundt som du sy; bare dreje stoffet omkring brevet.

Hvis du hånd stikninger bogstaverne, en pisk søm er stadig din bedste satsning. Vær opmærksom på at der er mange lag af jakken for dig at komme igennem, samt den tykke brev selv, så får behageligt, mens du søm. Start fra et hjørne og arbejde din vej rundt i brevet, der danner stramme masker for at sikre, at brevet vil blive på jakken.

Når du er færdig, skal du sørge knude det stramt, så stingene ikke trævle, og se ud over hvad du har gjort. Hvis det lader til, at en søm er løs eller mangler, gå over området med en individuel søm, bare for at være sikker.

Efter bogstaverne er på, ikke vaske jakken andre steder end en tør renere. Bortset fra det, bare holde tjene bogstaverne og gentage processen.