Sådan Strik Arrowhead Lace

Den pilespids hulmønster er en af ​​mange blondemønstre anvendes i strikning, og er en, der er særligt smukke, når de anvendes i sjaler, tørklæder og afghanere. Mønstret ligner pile, der yndefuldt flyder opad, adskilt af mellemrum, som giver det mønster, lacy look.

Det er vigtigt på alle strikket hulmønster at fastslå antallet af sting det vil tage at strikke mønsteret, så resultaterne vil se uniform. Den pilespids mønster virker på multipla af 10 plus 1. Med andre ord, kan du slå 30, 40, eller 50 sting (multipla af 10), og derefter tilføje 1 sting.

  1. Sømmen bruges til at skabe den pilespids hulmønster anvendes generelt i glatstrik (strik 1 p vrang 1 række). Det er en række af garn i (stigende), glider (faldende) masker, og strikning to masker sammen. For eksempel er det normalt gøres på strikke række og de ulige nummererede rækker vrang; Derfor vil du begynde dit projekt med en vrang række hele vejen på tværs.
  2. På den anden række, vil du begynde rækken ved at strikke en maske, start derefter mønster slå om, glider en søm, som du kommer til at strikke den, og gøre det samme for den næste søm; så du sætte venstre nål gennem den forreste af både masker og strik dem sammen (forkortelsen i strikning vilkår for dette er SSK). Dette er en variation af strikning to sammen, men det vrider garnet og satte et andet mønster. Du gør garnet igen og SSK en gang; derefter strikkes 1; strik 2 sammen (den sædvanlige måde man strikker) og slå om. Dit gentage dette mønster på tværs af rækken fra den første slå om, slutter med strik 1. Den næste række, ville du vrang.
  3. På næste række, du starter ved at strikke 2 masker, derefter starte på opskriften ved at slå om, SSK, slå om, tag to masker, som om den skulle strikkes, strik 1 og passere to gled sting i denne søm, garn igen, strik to sammen, slå om, og strik 3. Gentag mønsteret fra den første slå om over rækken, der sluttede ved at strikke 2 masker. Du gentage disse to rækker, rislende hver ulige række for at etablere pilespidsen hulmønster.