Sådan Stream en online nyhedsudsendelse

Internettet har åbnet alle mulige muligheder for at bringe indhold til dets tilsigtede mål. Dette gøres uden de begrænsninger af tid og geografi. For eksempel kan en tv-nyhedsudsendelse kun nå en bestemt målgruppe-en, der er inden for rækkevidde af en radiostation. Det er også begrænset af tid. En seer vil have at stille ind på en bestemt kanal på et bestemt tidspunkt af dagen for at se et show.

Med video streaming applikationer på internettet, selv om, kan du nyde det bedste fra begge verdener. Du kan streame nyheder begivenheder online, mens de sker. Du kan også gemme disse video-streams til senere brug, så alle stadig kan se de programmer endda timer, dage eller uger efter den er blevet vist.

Der er forskellige online-tjenester, så du kan uploade eller streame videoer, herunder en online nyhedsudsendelse. Bemærkelsesværdige blandt disse er YouTube, Ustream og QIK.

YouTube

Denne service er den største kilde til online videoer. Ejet af Google, YouTube har millioner af brugere, og der er hundredvis af daglige video uploads. Disse omfatter brugerskabt indhold, såsom video blogs, musikvideoer og diasshows. Der er også videoer uploadet af film og tv-studier, som omfatter film previews og endda vise episoder. Nogle tv-serie episoder er også uploades fuldt ud af brugerne, uanset om officiel eller piratkopierede (som er et stort problem for nogle studios, men nogle lader disse være, hvis kun for salgsfremmende værdi).

YouTube er en video streaming-tjeneste, til en vis grad. Seerne kan se videoer i streaming format-de behøver ikke at vente på en hel video til slut downloade. Webstedet kan du se en video, så snart din browser henter nok i sin buffer for dig at se glat uden afbrydelser. Hvis du ønsker at udsende en video bor eller næsten levende, bør du bruger Ustream eller QIK.

Ustream

Ustream lader brugerne broadcast videoer direkte fra en computers webcam eller en vedhæftet videokamera. Sitet bruger en Flash-interface, hvilket ophæver behovet for dig at downloade enhver specialiseret software. Du skal blot tilmelde dig en konto på ustream.tv, klik derefter på linket "dine shows". Så giv dit show en titel, og klik på knappen "Broadcast nu". Du vil blive bedt om at gøre det muligt for tjenesten at få billeder fra dit kamera eller webcam. Når du har lov til Ustream at få adgang til dit kamera, skal du klikke på "Start Broadcast." Den video feed fra dit webcam vil derefter blive streamet live via din Ustream konto.

QIK

Meget gerne Ustream, QIK er en tjeneste, der lader brugerne streame videoer, mens de sker. Fordelen ved QIK er, at det bruges primært på mobiltelefoner. Understøttede Smartphones omfatter iPhone, og mobiltelefoner, der kører Symbian Series 60 og Series 90, og Windows Mobile. Du kan tilmelde dig på qik.com/sign op. Når du har en konto, kan du hente QIK software på din mobiltelefon ved at gå til d.qik.com. Efter installation af mobile software, kan du indtaste dit QIK brugernavn og adgangskode, og du kan sende videoer direkte fra din mobiltelefon kamera.

Du kan dele udsendelser med venner gennem din egen QIK profil på qik.com/your-username. Når du udsender videoer, kan brugerne se disse levende (eller faktisk med et par sekunders forsinkelse, som din mobiltelefon uploads videoer). Brugerne kan også se et arkiv over dine tidligere videoer, som kan deles privat eller offentligt. QIK er især nyttig til at dele begivenheder med dine venner rundt om i verden, mens de foregår, eller deling videoer af vigtige nyheder til resten af ​​verden lige når de sker.

Online streaming giver brugerne stede video online på en meget fleksibel måde. Brugere kan se dine online streams som de opstår, og de kan også se disse på deres egen tid som arkiveret video.