Sådan Stop Yo yo slankekure

Vægttabet er sjældent en smidig proces, og du kan finde dig selv at tabe sig, så få vægt og derefter tabe igen; en cyklus, der ofte omtales som "yo yo slankekure." Yo yo slankekur er et fælles slankekur problem, og det kan være meget demoraliserende. Du bør ikke modet, hvis det sker for dig; I stedet kan du tage en række skridt til at bryde den onde cirkel og tabe sig for god.

Komme af "Gimmick" Kost

Mens populære kost programmer er effektive i at hjælpe dig med at tabe, de fleste af dem ikke resultere i permanent vægttab. Det største problem med disse kost programmer er, at de ikke indpode gode spisevaner. De fleste af dem er afhængige af særlige måltider, drikkevarer eller piller for at opnå vægttab, og de ikke indføre eller fremme en permanent ændring i spisevaner.

Når du har gennemført et af disse programmer, er det sandsynligt, at du vil gå tilbage til dine gamle spisevaner, og du vil begynde at vinde noget af den vægt, du har mistet. I stedet for at bruge disse programmer, skal du blot følge enkle og effektive regler for slankekure. Forbruge friske frugter og grøntsager, magert kød, fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter. Du kan give dig selv en behandler lejlighedsvis, men prøv ikke at gøre det mere end en gang om ugen.

Identificer din Afskrækkende

En anden ting, du skal gøre for at stoppe yo yo slankekure er at identificere de følelsesmæssige udløser, der kan forårsage dig til at forbruge fødevarer, du skal ikke. For eksempel kan du opleve en lille stigning i vægt efter slankekure i nogen tid, og du er så modløs, at du beslutter dig for at trøste dig selv ved overspisning. Nogle andre faktorer, der kan udløse overspisning omfatter stress, træthed og problemer i parforholdet. Når du har identificeret dine følelsesmæssige udløser, du nødt til at finde måder at håndtere dem. Hvis stress på arbejdspladsen får dig til at spise for meget, kan du gå en tur i parken, gør nogle sportsgrene, eller tage et varmt brusebad for at modvirke stress.

Føj små mål til din kost program

Du har måske månedlige mål for dit vægttab program, men det er ikke godt nok til at stoppe yo yo slankekure. Indstilling daglige mål vil forbedre dine spisevaner, og det vil give dig vægttab resultater, der holder. For eksempel kan du gøre et punkt at spise 3 portioner af grøntsager og frugter hverdagen for den første uge. I slutningen af ​​ugen, kan du tilføje endnu et mål til din kost program, såsom at drikke mere vand, spise fuldkorn, idet multivitaminer eller laver flere øvelser. Efter en måned eller to, vil du opdage, at du fører en meget sundere livsstil.

Optag hvad du spiser i en Diet Journal

En af de mest grundlæggende love for slankekure er, at du vil tabe, så længe du brænder flere kalorier end du indtager. Som sådan er det vigtigt, at du holder styr på dine kalorieindtag hver dag. Skriv ned brændværdi hver en bid af mad, du spiser, og beregne den samlede mængde kalorier du indtager på en dag. Hvis antallet af kalorier du indtager, er konsekvent lavere end det beløb, du har brug for, vil du stoppe din yo yo slankekure.