Sådan Stay Young and Beautiful Længere

Sådan Stay Young and Beautiful Længere
Ofte nok vores livsstil - daglige rutine, arbejde, børn, og andre forhold - ganske enkelt forhindre os i at bruge tid nok på os selv. Men på samme tid hver kvinde ville elske at bo ung og smuk så længe som muligt. Hvis vi ønsker at bo så længere, ved hjælp af høj kvalitet kosmetik er ikke den eneste skønhed reglen derude; bør følges dagligt nogle andre enkle regler. Enhver kan gøre det. Så din egen ungdom og skønhed er i dine hænder.

Skønhed Regler om sommeren. Sol

Glem ikke at bære beskyttende solbriller; det vil hjælpe dig med at forhindre rynker fra popping op omkring øjnene. Beskyt din hud mod solens stråler så godt. Garvning er helt sikkert på mode dengang, men på ingen måde det er en sund procedure, hvis det gøres for ofte og uden øjenbeskyttelse hud og.

Beauty Regler på kontoret. Kaffe

Prøv at begrænse dig selv i det beløb, du spiser denne "himmelske drik" - kaffe. Må ikke holde sig til den eneste "vigør drikke", men huske om mineralvand og grøn te samt.

Skønhed Regler på arbejdspladsen. Computer

Husk at holde din ryg lige. Korrekt ryg kropsholdning er meget vigtigt, hvis du vil have godt tonet hud på halsen. Også, glem ikke øjenøvelser at bevare et godt øje helbred.

Skønhed Regler om natten. Biograf

Sent nat TV sessioner - kan du sige nej til denne vane? Glem ikke, at vi har brug for mindst 7 timers søvn hver nat. Søvn er det tidspunkt, hvor hudceller regenerere.

Skønhed Regler derhjemme. Kosmetik

Brug af svigtende styrke blot at krybe til puden? Uanset hvor træt du er af aftenen, skal du gøre din aften kosmetiske procedurer før søvn. Husk, at du skal rengøre og fugter din hud før sengetid - mindst en time før, så din hud har tid nok til at absorbere kosmetik og cremer ikke ender på pudebetræk.