Sådan Start en økologisk oksekød Forretning

Sådan Start en økologisk oksekød Forretning

Hvis du allerede er landbrug for dig selv, kan du spekulerer på, hvordan man starter en økologisk oksekød forretning. Organiske kvægbrug er et hastigt voksende nichemarked, og ved at levere høj kvalitet økologisk oksekød, du kan føle sig godt, at du gør din del for forbrugernes sundhed samt sundhed af planeten. Men hvad der kræves for at hæve økologisk oksekød?

Sådan Start en økologisk oksekød virksomhed fra bunden

Det kan virke overvældende at begynde en virksomhed så stor som at starte kvægdrift, især hvis du har til hensigt at gøre det økologisk. Men det er ikke så bange anelser, som det kan ved første synes. Du skal blot bryde processen ned i håndterbare trin, og du vil markedsføre din økologisk oksekød, før du ved af det.

Find Land

For at kvalificere sig til økologisk certificering, er det vigtigt, at din græsningsarealer være organisk såvel. Hvis du køber jord, der er blevet opdrættet tidligere, bliver du nødt til at se ind i historien af ​​arealet for at se, om der har været nogen aktivitet, der kan udelukke certificering. Kontroller Center for landdistrikter 'Land Link-programmet. Dette program matcher nye landbrugere med pensioneres landmænd baseret på arealanvendelse planer og produktionsform.

Vælg din Livestock

Nogle kvægracer gøre det bedre på økologiske bedrifter end andre. Racer, der er blevet udviklet for at maksimere produktionen måske ikke trives i et miljø med minimal veterinær intervention. Heritage kvægracer er en god mulighed for småproducenter. Gennemgå Oklahoma State Universitets kvægracer database for at finde en race, der passer dine mål.

Vælg og Økologisk Certifikatudsteder

Når du har din jord og dine kvæg, skal du begynde certificeringsprocessen. Det første skridt til certificering er at få kontakt med en amerikanske landbrugsministerium (USDA) akkrediteret certificeringsorgan. Akkrediterede certificeringsorganer er opført af region på National Organic Program hjemmeside. Tag din tid og få at vide din certificeringsorgan inden der træffes en endelig beslutning. Nogle certificeringsorganer har bestemte områder af speciale eller brancheforeninger, der kan være en hjælp eller hindring for dig, så det er værd at tage sig tid til at vælge omhyggeligt.

Forbered en Organic Systemplan

Den organiske certificeringsorgan bliver nødt til at gennemgå en kopi af din økologiske Systemplan. Dette er et dokument, der skitserer dine grundlæggende landbrugsmetoder - hvor mange dyr du har, hvad foder du bruger, har din staldsystemer, dyrlægebehandling, og så videre. Dit certificeringsorgan vil give dig formularer til at udfylde og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Indsend til inspektion

Når din certificeringsorganet har gennemgået din økologiske Systemplan og er tilfreds med resultatet, skal du indsende en formel inspektion. Forvent inspektionen at være grundig, men ikke nysgerrige. Dit certificeringsorgan bliver nødt til at undersøge dine dyr, skrabeæg, foder, opbevaring foder, græs, veterinære optegnelser og salgsrekorder for enhver økologisk foder eller andre produkter, du har købt. God husholdning og omhyggelig registrering vil gøre processen så stress-fri som muligt.

Anmeldelse Inspection Report

Dit certificeringsorgan vil derefter udarbejde en rapport om resultaterne af inspektionen. Du vil få en chance for at gennemgå rapporten og reagere på eventuelle ønskede ændringer, før den sendes til USDA til endelig godkendelse. Hvis du og certificeringsorganet er begge tilfredse med betænkningen, vil han eller hun sende den til USDA til endelig godkendelse, og du vil blive givet status som certificeret økologisk oksekød producent. Når certificeret, skal du indsende en årlig inspektion for at bevare din status.

At lære at starte en økologisk oksekød forretning er ikke svært, men enhver ranching er arbejdskrævende, rund-the-clock arbejde. Ranchers få nogle fridage og køer aldrig tage ferie, men at kunne gøre en levende at gøre noget, du elsker, der er i tråd med din samvittighed gør alt det hårde arbejde værd.