Sådan Start en Office Cleaning Forretning

Sådan Start en Office Cleaning Forretning

Kig online på din lokale gule sider og tælle alle de virksomheder i en fem til ti mile radius af din by. Antallet af tandklinikker alene er tankerne boggling! Hvis du ønsker at starte et kontor rengøring forretning, det er godt nyt. Hver eneste virksomhed, du ser repræsenterer indtjeningspotentiale for din nye virksomhed.

Byg eller Franchise?

En af de første ting at beslutte, når du starter et kontor rengøring forretning er, om at opbygge din virksomhed fra bunden, eller købe ind i en franchise. Begge har deres fordele og ulemper. Opbygge din virksomhed tilbyder fuldstændig frihed og kontrol. Du gør enhver beslutning, uanset om det er logo design, virksomhedsstruktur, eller hvilket mærke af vinduespudser at bruge - og du tager ansvar for disse beslutninger. Når du køber ind i en franchise, en del af det, du køber, er visdommen i dem, der er gået forud for jer.

Køb et Rengøring Franchise

Kommercielle rengøring franchise tilbyder iværksættere mulighed for at eje deres virksomhed uden at skulle udvikle en forretningsmodel og struktur. Fordele ved at købe ind i en franchise kan omfatte:

 • Klar navn anerkendelse og et etableret brand identitet
 • Adgang til trends og løbende markedsundersøgelser
 • Coaching og træning
 • Bulk købekraft for leverancer

Hver franchise mulighed er forskellige, og du bliver nødt til at udføre en omhyggelig cost / benefit-analyse for at fastslå, om fordelene ved franchisen er prisen værd.

Nogle af de mere populære kontor rengøring franchise inkluderer:

 • 360 Clean understøtter hospital-grade infektionskontrol rengøring praksis, så franchisetagere til at byde på kontrakter om medicinske faciliteter rengøring.
 • Office Pride er en tro-baserede privatejet kontor rengøring franchise. Den franchisen Gebyret er $ 29,900 og omfatter udstyr og marketingsupport, foruden rabatter på edb-systemer og uniformer. Entrepreneur rangeret Office Pride blandt sine top 500 franchise for 2013.
 • Buildingstars tilbyder tre niveauer af franchise muligheder og er en af ​​de laveste omkostninger franchise i nationen. De giver konti til franchise-ejere og er specielt søger at udvide ind i Midtvesten, det nordøstlige, syd, den sydøstlige del, og sydvest.

Byg en rengøringsvirksomhed

Generelt vil starte en selvstændig rengøring forretning kræver langt mindre up-front penge end at være en del af en franchise. Du vil også nyde friheden til at vælge de tjenester, du tilbyder, og om oprettelse af et navn til din virksomhed. Men som en selvstændig virksomhed ejer, vil du ikke være i stand til at støtte sig til støtte fra en franchise corporate office til at guide dig med at definere dit marked. Men for dem, der ikke har tusindvis af dollars til at investere i deres virksomhed fra starten, en uafhængig rengøring virksomhed er en farbar vej.

Hvis du beslutter at gå denne vej, har du to muligheder:

 1. Start små og gøre arbejdet selv, samtidig med at opbygge dit omdømme og kundegrundlag.
 2. Ansætte folk fra starten at arbejde for dig.

5 tips til succes

Uanset om du bygge eller købe dig din virksomhed, vil følgende tip hjælpe dig med at kortlægge en vellykket kursus.

1. Udkast til en Business Plan

Skrivning af en solid forretningsplan vil hjælpe dig til at:

 • Definere parametrene for din virksomhed
 • Udvikle en mission statement
 • Bestem din virksomheds juridiske struktur
 • Conduct markedsundersøgelser
 • Byg en kundeprofil
 • Bestem de tjenester, du vil tilbyde
 • Opret din prisstruktur
 • Budget og udvikle finansielle prognoser

Sørg for at medtage de nødvendige bestemmelser for erhvervslivet licenser, limning eller ansvarsforsikring, at din tilstand kan kræve. Kontakt din udenrigsminister for at lære om disse regler.

2. Anskaf specialviden

Rengøring kontorer kræver en grundig forståelse af kommercielle rengøringsprocedurer og udstyr, herunder hvordan man passer til forskellige typer gulvbelægning og kontorudstyr. For eksempel:

 • Det er vigtigt for gulve til at se godt, men skal være opmærksom på at anvende produkter, der sikrer gangbroer er ikke glat.
 • Forståelse af detaljerne i, hvordan at rengøre forskellige dele af edb-udstyr er også vigtig. For eksempel kan nogle skærme blive beskadiget, hvis sprøjtes med glasrens eller ridset, hvis den forkerte type af stof anvendes.
 • Bortskaffelse af kontor papirkurven kan også kræve særlig omhu for at være sikker følsomme oplysninger ikke kompromitteres. Det er noget, der bør drøftes med potentielle kunder.

3. Opfør Professionelt

Det er nemt at falde ind i et mønster af at opføre sig, som om du er en af ​​rengøring besætningen. Husk, at din primære rolle er at sikre erhvervslivet og styre virksomheden. Du er en iværksætter, interagere med andre erhvervsfolk. Når du er i offentlighedens søgelys, kjole og handle den del.

4. Find din konkurrenceevne

Din konkurrencefordel er også kendt som en værdi proposition. I ord, der får Møder, forklarer internationalt anerkendte salg strateg Jill Konrath at en god værdi proposition er en, der får din udsigt til at sige, "Kom ind. Vi har brug for at mødes." Den skal vise din udsigt, at du forstår og kan hurtigt løse hendes problem. Det skal altid være oprigtig og aldrig selv-servering.

5. få ordet ud!

Når din virksomhed er etableret, er du klar til at åbne dørene og begynde at tiltrække kunder. Flere veje er åbne for dig:

 • Design og print visitkort og brochurer
 • Byg en hjemmeside og engagere sig i Internet markedsføring
 • Bliv involveret i dit samfund ved at deltage Handelskammer og andre lokale business møde op grupper
 • Beslut, om at købe print, radio eller kabel reklame
 • Send et brev af introduktion til potentielle kunder i dit område
 • Følg op med telefonopkald til at planlægge møder

Forblive stærk

Start enhver virksomhed tager en masse hårdt arbejde, men rengøring kontorer kræver en særlig streng tid engagement. For det meste, vil de tjenester, du leverer foregå i off-peak timer, når virksomheden er lukket. Disse timer kan have en negativ indvirkning på dit sociale liv, såvel som din krop. Hvis du er sund og stærk nok til at holde det ud, indtil din virksomhed er oppe og rullende, kan smuk overskud venter på dig.