Sådan Start en Dyrepasning virksomhed

Sådan Start en Dyrepasning virksomhed


Hvis du elsker dyr og er på udkig efter en måde at generere indtægter gør, hvad du elsker startede en Dyrepasning virksomhed kan bare være kattens meow for dig. Under de rigtige værktøjer og en ordentlig forretningsplan på plads forud for at åbne din Dyrepasning virksomhed vil hjælpe dig med at få succes i denne voksende og populære industri.

Forskellige typer af Dyrepasning Virksomheder

Start med at indsnævre omfanget af den type PET sidder du planlægger at gøre. Du vil gerne bestemme, hvor du planlægger at klappe sidde. Vil det være i dit hjem, eller vil du besøge dyrets hjem for at yde den service?

Hjemmebesøg

For i hjemmet PET besøg, pet sitter besøger kæledyr i sit hjem, mens ejeren er på arbejde, på ferie, eller væk fra hjemmet af andre årsager. Den kæledyr sitter ansvar omfatter ting som:

 • Tager kæledyr til ture
 • Rengøring kattebakker
 • Administrationen medicin
 • At sikre at kæledyr har friske fødevarer og vand
 • Forudsat PET kammeratskab for en vis mængde tid

Pet ejere kan også bede dig om at tage sig af et par ekstra ligesom vanding stueplanter, optagning aviser fra indkørslen, drejning lys til eller fra, eller åbne og lukke gardiner at gøre det ligner nogen er hjemme.

Pet Day Care

Du ønsker måske at give et kæledyr dagpleje i dit hjem. Pet dagpleje opgaver omfatter de samme typer af ansvar som i hjemmet besøg, men at kæledyr nyde menneskelig kammeratskab i timevis i din pleje. Folk, der arbejder kan slippe deres kæledyr ud i starten af ​​dagen, og samle dem op på vej hjem. I nogle tilfælde kan ejere af kæledyr bede dig om at passe deres kæledyr i dit hjem, mens de er væk på ferie.

Kvalifikationer for Pet Kontorepræsentanter

Mens der er ingen specifikke certificeringer, der kræves for at starte en Dyrepasning virksomhed, jo mere erfaring og faglige certificeringer du har, jo mere business du sandsynligvis at vinde, fordi folk vil stole dine evner og kvalifikationer som en certificeret kæledyr sitter.

Pet Kontorepræsentanter International

Pet Kontorepræsentanter International (PSI) er verdens største uddannelsesmæssige forening for professionelle PET sitters. Denne specielt skræddersyet pensum dækker alle baser, fra kæledyr pleje til sundhed og ernæring samt forretnings- og kontor procedurer.

Sammenslutningen af ​​Dyrepasning Excellence

Sammenslutningen af ​​Dyrepasning Excellence (apsis) tilbyder to niveauer af certificering for at tage højde for både sål-ejer Dyrepasning virksomheder og større kæledyr siddende virksomheder med ansatte. Apsis tilbyder også et højt niveau certificering for Dyrepasning virksomhedsejere, der demonstrerer deres forpligtelse til kvalitet og er involveret i uddannelse af ejerne og deres kolleger kæledyr sitters.

National Association of Professional Pet Kontorepræsentanter

Den nationale sammenslutning af professionelle Pet Kontorepræsentanter (Napps) er en national nonprofit organisation for professionelle PET sitters. Dette program tilbyder en bred varierede og dybdegående 16 ugers kursus, der dækker alle emner med relevans for Dyrepasning, herunder kæledyr pleje, sundhed, ernæring og adfærd, forretningsudvikling og ledelse, og en komplet kæledyr førstehjælpskursus.

Pet First Aid certificering

Desuden er det tilrådeligt at tilføje til dine kvalifikationer ved at deltage løbende Dyrepasning workshops og seminarer. Det er bydende nødvendigt at tage et kæledyr CPR og førstehjælpskursus. Den amerikanske Røde Kors er en stor ressource, ikke kun for at finde kæledyr CPR og førstehjælp klasser tilbydes i dit område, men også med tips til at skabe et kæledyr beredskab kit.

Bestem markedet for din virksomhed

Du er nødt til at gøre din forskning for at få en vellykket Dyrepasning forretning. For at starte, vil du ønsker at finde ud af demografien for dine kunder:

 • Hvor bor de?
 • Hvad er deres indkomstniveau?
 • Hvor mange kæledyr, og hvilken slags, har de?

Også forskning konkurrencen:

 • Hvor mange lignende virksomheder er der i din by?
 • Hvad er deres priser? Hvilke tjenester giver de? Hvilke former for kundeanmeldelser har de modtaget?

Ressourcer

Et godt sted for enhver lille virksomhed ejer at starte er det lokale handelskammer. De fleste byer har dem, og de som regel er meget ivrige efter at hjælpe lokale virksomheder med spørgsmål om demografi, information om lignende virksomheder i området, og networking ressourcer.

Derudover er flere handelskamre tilknyttet Tjenesten Corps of Retired Executives - eller SCORE - en nonprofit organisation dedikeret til at levere gratis eller billige tjenester til små virksomheder. Du kan tilmelde dig med SCORE og modtage gratis mentoring fra en score repræsentant (som er typisk en pensioneret virksomhedsejer eller succesfuld virksomhed udøvende). Din mentor vil hjælpe dig med at afgøre logistikken i din Dyrepasning virksomhed.

Planlæg din Dyrepasning virksomhed

Læg en plan på plads for at få en vellykket Dyrepasning forretning. Du er nødt til at overveje følgende:

Business Plan

En velopbygget forretningsplan består af et resumé komplet med forretningsmål, en markedsanalyse, opstartsomkostninger, operationelle mål, markedsføring mål og en finansieringsplan.

Licensing

De fleste byer kræver virksomhederne til at have licens for at kunne fungere lovligt. Licensreglerne varierer fra stat og by. Check med Small Business Administration for at fastlægge kravene til din virksomhed i din by og stat.

Forsikring

Ansvarsforsikring er meget vigtigt at have for at beskytte dit kæledyr siddende forretning. Prisen for denne type forsikring kan variere fra $ 150 $ 500 om året, afhængigt af hvilke tjenester du har planer om at tilbyde. Der er flere forskellige typer af kæledyr sitter forsikringspolicer tilgængelige, og det er simpelthen et spørgsmål om at vælge den plan og virksomhed, der passer bedst til din Dyrepasning virksomhed behov.

Priser

At vide, hvad at opkræve betaling for kæledyr siddende tjenester er ikke en eksakt videnskab. Et forslag er at afgøre, hvad flere af dine konkurrenter opkræver for tilsvarende ydelser. Finde ud af midterfeltet ved at dividere gebyrer for de forskellige tjenester med antallet af konkurrenter. For eksempel, hvis du bestemme, at gennemsnittet for doggy dagpleje i dit område er $ 75 for en otte timers dag, kan du ønsker at starte ud på $ 65. Som du opbygge dit omdømme, kan du øge dine priser.

Medarbejdere

Mange Dyrepasning tjenester er enkeltmandsvirksomheder operationer. Det er sagt, hvis du bliver syg eller er nødt til at gå ud af byen, som vil dække for dig? Hvis og når du beslutter at tilføje personale, du ønsker at sikre, at de er så helliget omsorg for kæledyr som dig. Interviewe dem om deres erfaringer med kæledyr og deres historie med at eje kæledyr. Derudover foretage grundige baggrundstjek på potentielle medarbejdere og sørg for at inkludere dem på din virksomhed forsikringspolice.

Marketing din Dyrepasning virksomhed

Marketing er en af ​​de vigtigste og mest ofte undervurderede aspekter af en virksomhed. Hvis du har et kæledyr siddende virksomhed, som ingen kender, hvor længe tror du, du vil bo i erhvervslivet?

Budget

Forvent at afsætte 3-5 procent af dine forventede bruttoindtægter for nystartede markedsføringsomkostninger.

Opret en hjemmeside

Ligesom De Gule Sider var afgørende for virksomhederne for 20 år siden, i dag er det vigtigt for din virksomhed at have en tilstedeværelse på internettet. En hjemmeside er et must-have som en del af din markedsføring planer. Hvis du er sikker i dit websted evner, oprette din egen hjemmeside med en brugervenlig platform som WordPress eller Weebly. Ellers du generelt kan kontrakten stillet en billig hjemmeside design firma. Sørg for at dit website er søgemaskine optimeret, og at du korrekturlæse den STEDET stavning og / eller grammatiske fejl.

Social Media

Du kan ikke blot oprette en hjemmeside og forventer folk at finde dig på internettet. Sociale medier er en dejlig billig marketing værktøj til din Dyrepasning virksomhed. Opsætning af en Facebook virksomhedsside, Twitter side, Pinterest, og selv LinkedIn vil hjælpe dig med at fremme dit websted og virksomhed til tusindvis af potentielle kunder.

Nøglen til en vellykket social media marketing er at engagere sig med andre. Brug dine Dyrepasning business sociale medier websteder for at starte og deltage i online-samtaler. Jo mere social du er på sociale medier, jo hurtigere du vil vokse en større følgende.

Traditionelle Marketing

Afhængig af størrelsen af ​​din markedsføring budget, kan du overveje at traditionel markedsføring teknikker såsom print eller avis reklame, radio og tv-reklamer, og direct mail. Husk at gøre din forskning og finde ud af, hvad radiostationer dine kunder lytte til, hvad TV viser de ser, og hvad de lokale aviser og blade, de læste.

Netværk

Overveje at deltage den lokale handelskammer og andre samfundsgrupper. Din evne til at nå ud til mange mennesker på et netværkssamarbejde happy hour begivenhed vil gøre underværker for at hjælpe med at fremme din virksomhed. Desuden er mange lokale grupper fremmer og søger frivillige. Jo mere aktiv du er i forskellige netværksgrupper, jo mere top-of-mind din Dyrepasning virksomhed vil være sammen med andre mennesker i samfundet.

Åbne din Dyrepasning virksomhed

Når du har udfyldt alle de nødvendige skridt for at oprette din virksomhed, er det tid til at åbne din døre. Overvej partnering med en lignende lokal virksomhed, såsom en dyrlæge kontor eller dyrehandel, at være vært for en grand åbning. Sørg for at udsende en pressemeddelelse og invitere de lokale medier til at deltage.

Du vil gerne have en kontrakt for hver klient skitserer de ønskede tjenesteydelser, de tjenester, vil blive leveret, dine priser osv Giv en kopi til din klient og beholde den oprindelige - underskrevet af jer begge - i dine filer.

Det er en god idé at holde en log over hver kundes kæledyr. Denne log bør omfatte:

 • Ankomst og afrejse tidspunktet for kontrolbesøget
 • Tidspunkt for fodring
 • Hver gang PET blev vandrede
 • Bemærk enhver medicin, der blev administreret, og hvad tid det blev administreret

Fordele ved en Dyrepasning virksomhed

En Dyrepasning virksomhed kan være både personligt og økonomisk belønning. Hvis du nyde dyr, vil du have gavn af at bruge tid med dyr og give dem kærlighed. For dine kunder, din virksomhed tilbyder mange væsentlige fordele i forhold til boarding, herunder:

 • Reduceret stress for kæledyret
 • Mindre udsat for sygdom
 • Personlig opmærksomhed

Forudsat disse tjenester giver kæledyrsejere fred i sindet, at deres kæledyr får den bedst mulige pleje, mens de er væk fra hjemmet.