Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola

Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola
Anne-Marie Faiola, ejer af Bramble Berry

Start din egen håndværk virksomhed kan være en god måde at tjene ekstra indkomst, mens forfølge din passion. Faktisk kan du opleve, at dit hjem-baserede virksomhed snart bliver til en fuld tid bestræbelse!

Interview med Anne-Marie Faiola

For nylig, Anne-Maire Faiola, grundlægger af Bramble Berry, tog tid ud af hendes hektiske tidsplan for at lade læserne af LoveToKnow Crafts opdage, hvad det er ligesom at køre din egen håndværk forretning.

Kan du kort beskrive din virksomhed til læserne af LoveToKnow Crafts?

Bramble Berry Inc. sælger råvarer at lave dine egne sæbe, lotion, toiletartikler og stearinlys derhjemme. Du kan gøre det for en hobby eller endda starte en lille virksomhed, der fungerer nemt med din tidsplan.

Bramble Berry kører en soapmaking part detailbutik kaldet otion i Bellingham, hvor folk kommer fra hele verden for at lære at lave sæber og cremer.

Bramble Berry administrerer også en daglig håndværk blog og en instruktions hjemmeside.

Hvad inspirerede dig til at slå din kærlighed til sæbe making ind i et hjem virksomhed?

Kort sagt, elendighed. Jeg troede, at jeg ville være i rettelser og politiarbejde, men da jeg kom ind i feltet, lige ud af college, indså jeg, at jeg ikke var en god pasform til den linje af arbejde. Jeg henvendte mig til den ene ting, der gjorde mig glad, soapmaking. Jeg altid skal bare holde forretningen lille og let. Da virksomheden begyndte at vokse, ingen var mere overrasket end mig!

Hvad er det sværeste aspekt af selvstændig virksomhed? Hvad er din yndlings del af dit job?

Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola
Start din egen håndværk forretning er et eventyr, men det er også en masse arbejde.

Der er en masse, der er svært om selvstændig virksomhed og titlen "Mest Svært" varierer baseret på måneden. Udfordringer Jeg står rutinemæssigt er:

  • Staffing stressfaktorer: Er jeg være en medfølende chef? Hvordan kan jeg betale mere? Kom jeg ned for hårdt på XYZ på grund af deres dårlige resultater? Hvordan kan jeg blive en bedre leder for mine medarbejdere? Hvordan kan jeg ordentligt motivere uden at have de økonomiske midler til at konkurrere med større virksomheder? Hvordan kan jeg følge med personalets personlige liv og interesser uden at være alt for involveret?
  • Penge stressfaktorer: Hvordan kan jeg betale for hele juletiden ramp-up i juni, vores langsomste måned? Hvordan holder jeg mit personale på i løbet af sommeren, når vi ikke har virksomheden til at retfærdiggøre det? Hvordan kan jeg udvide uden et banklån? Hvordan vil jeg betale vores realkreditlån, hvis vi har en ned måned? Jeg har personligt underskrevet hver eneste tone, hver Net30 ansøgning og hver realkreditlån, Bramble Berry har. Det er meget at holde mig vågen om natten.
  • Familie stressfaktorer: Jeg har ikke set mine forældre i en måned, fordi jeg arbejder altid. Er jeg et dårligt menneske? Jeg er nødt til at lave en regel med mig selv for at sikre, jeg er hjemme to aftener om ugen med 6 pm til har middag med min mand. Betyder det gøre mig et dårligt menneske? Jeg sneg ud af sengen den anden aften til at besvare e-mails og håbede min mand ville ikke mærke. Betyder det at jeg et dårligt menneske? Er jeg en dårlig kone, hvis jeg besvarer e-mails fra sengen, mens vi skulle være at se en film?
  • Personlig tidspres: Hvordan kan jeg passe træning, da jeg arbejder 12 timer om dagen? Hvordan kan jeg være en god ven, hvis jeg altid annullere på mine venner? Hobby? Hvad hobbyer?

Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola
Hvad kunne være bedre end et job, der lader dig spille med bad og krop produkter?

Store dele om mit job bugne selv. Ligesom de vanskeligheder, de går op og ned med måned samt. Nogle ting jeg elsker ved mit arbejde er:

  • Kontrol: Jeg designe strategi for selskabet, gøre salget, og arbejde på alle branding og markedsføring planer. Jeg har kontrol over, hvem de skal ansætte, hvilken slags arbejdsplads til at fremme, lageret layout og endda hvilken slags toiletpapir til at købe. Har jeg faktisk ligeglad vores toiletpapir brand? Nej, men det er rart at vide, at jeg kunne, hvis jeg ville.
  • Frihed: Mit job er i høj grad mit ansvar. Hvis jeg har brug for en fleksibel dag, kan jeg få det. Hvis jeg vil have en lang weekend til at gå besøge mine forældre, kan jeg gøre det uden at spørge. Hvis jeg ønsker at ændre min arbejdstid, kan jeg gøre det bedre passer til den nyeste yoga / spinning / løb klasse I ønsker at tage.
  • Store mennesker: Mine personale er forbløffende. Periode. Hver enkelt af dem er en person, jeg både kan lide og respekt. Hver eneste dag er jeg begejstret for at have mulighed for at arbejde sammen med kolleger, der forbløffer og inspirerer mig.
  • Cool produkter: Jeg spiller med bad og krop produkter til et levende. Seriøst, hvor heldig er jeg?
  • Adgang til de bedste mentorer omkring: At eje min egen virksomhed giver mig adgang til andre iværksættere, som alle er køligere, mere intelligente, mere vellykket og mere drevet end jeg er. De læringsmuligheder er uendelige.
  • Inspirerende kvinder over hele verden til at starte deres egen mikrovirksomheder: Mentoring små virksomheder er inspirerende og en glæde.

Efter din mening, hvordan har internettet påvirket mulighederne for crafters, der ønsker at starte deres egen virksomhed?

Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola
Bramble Berry forsyninger kan hjælpe dig med at lære at lave dine egne sæbe for sjov eller profit.

Internettet har taget væk meget af de traditionelle adgangsbarrierer. Det er nemt at oprette en webshop, målrettet reklame er lettere og der ikke elsker den faktor på ikke-trykning omkostninger?

Desværre de lave adgangsbarrierer, at der er en masse Crafters derude, der nemt kan starte en virksomhed, så differentiere dig selv gennem store markedsføring, fremragende kundeservice og sammenhængende brand emballage er vigtig.

Er det muligt at starte en hjemme-baserede håndværk forretning, hvis du ikke har mange penge til at investere?

Selvfølgelig starte små med en butik og derefter tilføje en anden med overskuddet fra den første. Hold gøre det i 12 måneder og pludselig har du 12 butikker opregning $ 500 per måned og en $ 6.000 om året forretning.

Hvad kunne 1000 dollars nettooverskud for du gør for din familie? Betal for fodbold camp for din datter? Køb din søn klaverundervisning for året? Start små, start i dag og holde bygning langsomt. Du vil blive overrasket over, hvor smerte-fri, det kan være, hvis du starter små, vokser langsomt og nyd dig selv.

Sådan Start en Craft Erhverv: Interview med Bramble Berry s Anne-Marie Faiola
Et håndværk virksomhed kan være sjovt for hele familien.

Vil du anbefale at spørge venner eller familiemedlemmer til at hjælpe med dit hjem-baserede virksomhed? Hvis ja, hvad er den bedste måde at sikre, at projektet ikke har en negativ indvirkning på dit forhold?

Det er en hård en. Selvfølgelig din familie vil ende med at få udarbejdet til at hjælpe dig. Undervisning dine børn om business og økonomi er en lektie, der kan have en positiv levetid indvirkning på dem. Min egen far lærte min bror og jeg, hvordan at investere og hvordan man læser lager rapporter, da vi var 11 og 14. Det var starten på et solidt fundament i finansiel forståelse. Det var en vidunderlig gave.

Men det er svært at glemme, at din familie er ikke dine glade, hjælpsomme medarbejdere og har deres eget liv og interesser. Taler af erfaring, er det umuligt at forstå, at din familie ville forråde dig og ikke helt blive til lykkelige soapmaking automater, når de så, hvor vigtigt dit nye hjem virksomhed var til dig.

Udkast din familie, forsigtigt. Være taknemmelige, når de kan være hjælp. Temperere din bitterhed, når de ikke kan hjælpe. Betale dem, hvis og når du kan.

Hvilke ressourcer vil du foreslå til crafters interesseret i at lære mere om selvstændig virksomhed og hjem-baserede forretningsmuligheder?

Fortune Small Business (FSB), Inc., Business 2.0 og Fast Company giver en firedobbelt trussel, hvis man læser dem alle ende til anden, hver måned i et år. Du vil lære de fleste alt du behøver at vide om at starte, køre og styre din virksomhed med dette derhjemme lektion.

Hvis du ønsker at tilføje nogle ekstra bøger, er min favorit Mastering Rockefeller Vaner: Hvad du skal gøre for at øge værdien af ​​din voksende virksomhed ved Verne Harnish.

Naturligvis finde de bedste og de klogeste iværksætter du kender og bede dem om at hjælpe dig med at opbygge en stabil og varig forretning. Du ville blive overrasket over hvor opfyldelsen en mentorordning forhold kan være.

Yderligere LoveToKnow Resources

Hvis du vil vide mere om at starte din egen håndværk virksomhed, så tjek artiklerne på LoveToKnow Business.

.