Sådan Spørg for velgørende donationer

Sådan Spørg for velgørende donationer


At lære at bede om velgørende donationer kan bidrage til at forbedre den samlede økonomiske situation i din organisation. Mange almennyttige og samfundsgrupper operere på donationer alene, hvilket er hvorfor det er vigtigt at lære, hvordan man effektivt at bede om donationer, når den tid kommer.

Sådan Spørg for velgørende donationer

Beder om donationer er enkel, men effektiv tilfalder dem er lidt mere vanskeligt. Mange mennesker, og især virksomhedernes kontorer, bliver bedt om at donere på en regelmæssig basis, og du kan finde dig selv bare venter på en lang række af gode formål, de har brug for at overveje og vælge fra. At lære at bede om velgørende donationer i unikke og innovative måder vil få dig til toppen af ​​stakken, forbedre sandsynligheden for flere midler rejst hurtigt og effektivt.

Keep It Personligt

Ansigt til ansigt interaktion er altid den bedste måde at bede om bistand fra en hvilken som helst type. Telefonopkald kan ignoreres, og breve kan ikke modtages, men at se den entusiastiske ansigtet af en person, der virkelig tror på, hvad de er at skaffe midler til altid langt mere effektiv. Skema som mange face-to-face møder som muligt og kjole professionelt. Bringe nogen visuelle hjælpere, du måtte have til virkelig bringe dit potentiale donor ind i din verden, og hvad du forsøger at opnå. Hvis du skal skrive et brev, skal du sørge for at personliggøre det bogstav, så modtageren ikke føler sig som en i en skare af mange.

Gøre det kendt

Producere litteratur du kan bringe med dig, når beder om donationer - omfatter citater fra dem, der har nydt godt af den gruppe eller eventuelle professionelle henvisninger og referencer, du måtte have. Jo mere hæderlige din gruppe synes, jo mere sandsynligt folk er at give til en sag, der er veletableret med en god rapport og en klar idé om, hvor det er på vej hen.

Hold dig til det velkendte

Bo tæt på den demografiske, der vil blive påvirket af din sag. Hvis du er en kristen missioner organisation, vil du ikke ønsker at starte ved at banke på dørene i den lokale synagoge. I stedet forskning, der kan forholde sig til, hvad du støtter, og nærme sig dem i en velkendt måde. Brug en insider lingo, du måtte have, eller enhver anden form for kommunikation taktik, der vil hjælpe donorerne indser du ved hvad du taler om, og bekymrer sig om, hvad der er vigtigt for dem.

Vis Entusiasme

Folk kommer til at falde du anmode om donationer, men det er vigtigt at holde en optimistisk livssyn og henvende sig til hver enkelt, som om du er lige ud af porten og ivrig efter at nå målstregen. Jo mere smitsom du er med din glæde og lidenskab, jo mere sandsynligt folk til at fange din vision og blive ophidset ret sammen med dig.

Forklare fordelene

Folk, så generøs som de er, ofte ser ud for deres egen bedste interesse - og så hvis du kan give dem en grund til at donere uden for bare at "hjælpe" en gruppe, vil du give bedre resultater. Løftet om et skattefradrag er en Biggie, så sikre din gruppe er 501 (c) (3) er registreret før tromme op donationer. Du kan også være i stand til at give særlige tilbud såsom gratis billetter, hvis du er en scenekunst gruppe, eller evnen til at sende regelmæssige nyhedsbreve med fotografier og andre hukommelse beslutningstagere, der vil give dem mulighed for at føle stor tilfredshed i det, de bidrager mod.

Undgå ...

Aldrig bede om donationer uden først at øve, hvad du vil sige og vide præcis, hvad finansieringen vil gå i retning. Mange mennesker vil blive sat ud, hvis du støder på så nervøs, dårligt informeret eller uforberedt. Du ønsker også at holde sig væk fra enhver form for "masseforsendelse", herunder upersonlige breve, e-mails med hundredvis af modtagere synlige i "til" feltet eller telefonopkald, hvor du ikke kender navnet på den person, du ringer til. Hold alle donation anmodninger på så personligt et niveau som muligt, og altid være sikker på at skrive en tak note omgående. Undgå de let misforstået faldgruber utaknemmelighed, manglende interesse eller dårlig kommunikation kan være din undergang, hvis du ikke passe.