Sådan spiller Twister Hopscotch

Sådan spiller Twister Hopscotch


De spil Twister og Hopscotch er meget kendt familie spil, og Twister Hopscotch er en sjov ny måde at spille to klassiske spil i ét.

To Classic Games

Twister Hopscotch kombinerer både individuelle spil sammen skaber det bedste fra begge verdener. Kombination af to temmelig forskellige spil (med kropslighed og vildt felt bliver de eneste ligheder) var en lille udfordring.

Twister

Twister var det første spil i historien for at bruge den menneskelige krop som en måde at spille et spil. Milton Bradley afhentet spillet og udgivet det i 1966, men deres konkurrenter beskyldt dem for at sælge "sex i en boks", der næsten bragte ende på Twister. Offentlig kritik og virksomhedens egen skepsis blev sat til hvile når Johnny Carson, sammen med Eva Gabor, demonstrerede spillet på The Tonight Show. Efter sin optræden på live tv, Twister blev hurtigt populært på universitetsområder (og er stadig så i dag), fordi det var en simpel, handlingsorienteret partyspil.

Hopscotch

Selvom tanken om en afslappet street spil, faktisk Hopscotch begyndte som udholdenhed og balancetræning for romerske soldater i det gamle England. Børn begyndte at efterligne soldaterne og til sidst trak deres egne spil marker og skabt et pointsystem.

Hopscotch spilles på et spil inden for en række sekvenserede kvadrater begynder med nummer et. En spiller kaster en slags en markør på spillet feltet begynder med firkantet nummer et. Markøren skal lande fuldstændigt inden for den linje, eller du mister et sving. Du har nu til at hoppe til at pladsen går i rækkefølge, vende rundt, derefter vende tilbage.

Side om side firkanter skal skrævede (venstre fod på venstre firkant, højre fod på højre firkant), og enkelte rum skal være hoppet på med den ene fod. Udover de nummererede pladser, er der også et par pladser, som du kan optage på spillet felt:

  • Rest
  • Safe
  • Hjem

Din tur kan ende tidligt, hvis:

  1. Du træder på en linje
  2. Trin uden spillet felt
  3. Træd på anden pladsen

Det endelige mål er at gennemføre kurset løber gennem hvert nummer. Komplet firkantet en, så smid markøren til firkantet to og fuldføre den ene og fortsætte, indtil du er færdig med hele kurset.

Twister Hopscotch

Spillet er en kombination af de grundlæggende elementer i både Twister og Hopscotch men kombinerer og bevare begge spil var et udfordrende job. Tager den populære Twister og et spil spilles på gaden som Hopscotch og skabe et helt unikt spil blev gjort perfekt.

Twister Hopscotch stiller spørgsmålet om, hvordan du vil hop. Vil du nødt til at manøvrere kurset i en zig zag eller diamant mønster eller bare en lige linje? Det er der, den Twister additiv kommer i spil som spillerne dreje hjulet og vælg mønster og endelige farve cirkel.

I modsætning til den oprindelige Hopscotch, dette spil bruger skridsikre ringe, der er nemme at sætte op (rydde op også!), Let at flytte, og kompakt. Du kan også tilpasse dine egne layouts. Det er meget let at lære, men næsten umuligt at mestre.

De funktioner, der gør dette spil en øjeblikkelig succes er:

  • Perfekt som en indendørs aktivitet for børn, især på disse irriterende regnfulde dage.
  • Kan tilpasses! Hvert spil kan være anderledes, da alt du behøver at gøre, er at trække op ringene og erstatte dem på en anden vej.
  • Sikkerhed er altid en prioritet for enhver indendørs spil og denne ene kommer med skridsikre ringe lavet af vinyl, som ikke er giftige.

Twister Hopscotch er beregnet til børn 4 og op og kommer med anvisninger, spinner, bæretaske og 13 ringe med 16 ring klip. Spillet retails for omkring $ 20,00, og du kan finde den på alle større butikker, herunder Wal-Mart. På grund af karakteren af ​​spil 'enkelhed, spillet kan nemt blive reproduceret i hjemmet som en familie håndværk projekt.