Sådan spiller Computer Checkers

Et sjovt spil at spille på computeren er brikker. Det har været en favorit brætspil i mange år, og nu er det blevet lagt online, så alle kan spille. Til at begynde, vil alle dine checker brikker være den samme farve, enten rød eller sort. Din modstanders brik stykker vil alle være den farve, du ikke vælger (så hvis du vælger røde stykker, vil din modstanders brikker være sort). For at spille, kan du kun flytte din brik diagonalt fremad et rum eller firkantet, på et tidspunkt, bevægelse straks frem, tilbage, eller fra side til side er aldrig tilladt. I begyndelsen, er det målet at få din brik brikker til den modsatte side af brættet. For at flytte, skal du vælge et stykke, og klik derefter på det og trække det til, hvor du ønsker det til at gå. På dette tidspunkt kan brikkerne ikke komme videre på brættet.

Den anden spillers brik stykker vil være i mellem din brik brik, og den anden side af brættet. Du kan have til "hoppe" over disse stykker for at fortsætte med at flytte. At hoppe, skal du klikke på din brik og flytte det til den modsatte side af din modstanders brik. Hvis du ønsker at springe flere brikker, skal de alle have en blank plet mellem dem. Din brik kan ikke gå tilbage for at springe nogen af ​​modstanderens brikker.

For at hoppe over dem, skal du klikke på din brik og derefter simulere hoppe over det første stykke, og derefter den næste stykke; un-klik på musen, når du har sprunget over det sidste stykke i sekvensen. Når en modstanders brik brik er diagonalt foran en af ​​dine checker stykker, er du forpligtet til at hoppe deres stykke. Det samme gælder også for din modstander.

Når en af ​​dine brikker når den modsatte side af brættet, vil din brik blive "kinged." Selv i virtuelle brikker, når dette sker, et yndet udtryk blandt spillerne er "King mig!" En kinged brik vil se anderledes ud end andre ikke -kinged brikker så kan du nemt fortælle dem fra hinanden. Dette stykke kan nu flytte både fremad og bagud, diagonalt, på den virtuelle brik bord. Når hoppe over flere checker stykker, kan en kinged checker hoppe i begge retninger i løbet af en enkelt tur.

Ligesom med brætspil, er formålet med virtuelle brikker er at tage alle dine modstanderes brikker og være den spiller tilbage med mindst én brik stadig på spillepladen.